Чому важливо передавати показання лічильника газу з 1 по 5 число кожного місяця? (прес-служба АТ "Хмельницькгаз")

Для того, щоб сплачувати лише за використаний  газ -  необхідно фіксувати показання свого лічильника газу станом на 01 число та передавати їх АТ "Хмельницькгаз» з 1 по 5 щомісяця.

Адже, від того, наскільки оперативно та достовірно споживачі щомісячно надаватимуть  дані свого лічильника, - настільки вони коректно та вірно будуть відображені у рахунку-платіжці. Тому в разі ненадання споживачем  інформації щодо контрольних показань лічильника, обсяг використаного газу буде визначений розрахунковим (прогнозованим) способом.

Уже кілька років підряд для споживачів газу працюють близько 10 сучасних дистанційних сервісів передачі даних, тому немає потреби йти до Центрів обслуговування клієнтів чи у свої газові компанії. Адже це можна зробити через Особистий кабінет, у мобільних додатках на телефонах, вайбером та ін. Тож обирайте найзручніший для вас спосіб.

  • зафіксувати показання лічильника можна в Особистому кабінеті на сайті 104.ua. Для реєстрації кабінету необхідно вказати номер особового рахунку і суму останнього платежу. Детальну інструкцію про те, як зареєструватися в Особистому кабінеті, читайте на сайті 104.ua у розділі «Реєстрація» https://104.ua/ua/registration
  • за допомогою мобільного додатку 104Mobile. Завантажити тестову версію 104 Mobile на свій мобільний можна за посиланням Google Play. Тестова версія 104 Mobile розроблена для мобільних пристроїв, які працюють на операційній системі ОС Android  (версія 4.1 або вище). Для iPhone, який працює на операційній системі iOS 11 або вище  - 104 Mobile Light.
  • через чат-бот 7104ua у месенджері Viber. Для реєстрації потрібно відсканувати QR-код через месенджер, ввести особовий рахунок (розпочинається з 014), суму останньої оплати або номер лічильника. Зареєструватись можна за допомогою детальної інструкції - https://viber.104.ua.
  • за допомогою СМС на короткий номер 7104. У повідомленні необхідно вказати номер рахунку та показання лічильника у форматі: ХХХХХХХХХХ YYYYY, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр особового рахунку, YYYYY – показання лічильника (до 5 цифр). Між даними особового рахунку і показаннями необхідно ввести пробіл. Після відправлення повідомлення споживач автоматично отримує відповідь: «Ваші показання прийняті та оброблені. Дякуємо». Якщо клієнт отримав відповідь «Невірний формат», це означає, що дані, які він надіслав, вказані не коректно. Йому необхідно їх перевірити та повторити спробу. Вартість СМС – залежно від оператора мобільного зв’язку. 
  • за номером контакт-центру (067) 01 14 104,  (0382) 742 104 за допомогою IVR . Користуючись підказками голосового меню, необхідно ввести номер особового рахунку та показання.
  • зателефонувавши в контакт-центр, який працює без вихідних з 8.00 до 20.00 год., без обідньої перерви. Телефон контакт центру (0382) 742 104, (067) 01 14 104 

Також споживачам варто перевірити, чи зафіксовані передані ними показання лічильника в розрахунковій системі. Найзручніше це зробити через Особистий кабінет на сайті 104.ua.

Нагадуємо, що передані показання відобразяться в системі, не одразу. В залежності від способу передачі – на це знадобиться від кількох годин (при передачі через Особистий кабінет на сайті 104) до 5 робочих днів (через електронну пошту).

Щомісячне передавання показань лічильника газу допоможе уникнути розбіжностей між розрахованим та фактично спожитим об’ємом газу!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up