Для чого мені англійська: 5 аргументів від школи “FLASH” (Новини компаній)

Для чого мені англійська: 5 аргументів від школи “FLASH” (Новини компаній)

Ілон Маск запускає ракети в космос, а ви досі не знаєте англійської? Першу частину цього вислову сьогодні активно використовують у мотивації до будь-чого. І це не лише про аргументацію. Як приклад Ілона Маска наводять для розуміння мобільності цього світу, його прогресивності та врешті - сучасності. Тож недарма в наш час звідусіль твердять про розвиток. Адже щосекунди у світі відбуваються зміни. Аби їх помічати, необхідно розпочати зі змін зсередини себе. Фахівці радять зробити це з “азів”, а саме - вивчення англійської мови.

З вивченням “інглішу” у сучасному світі стикаються всі. І мова йде не лише про дітей, для яких викладають цей предмет у школах. Рано чи пізно до англійської повертаються і дорослі. Це демонструє досвід багатьох, хто досягнув успіх чи самореалізувався в різних сферах життя. 

Загалом у світі близько 2 мільярдів людей вільно розмовляють англійською. Не дивно, бо ж саме ця мова є найпоширенішою на всій планеті. Вас досі немає серед цієї кількості? Школа англійської мови “FLASH” наводить 5 безпрограшних аргументів для вивчення english language.

Навчання за кордоном

Знання англійської - як додаткова можливість отримати якісну освіту. Про це свідчать вступні кампанії різних престижних університетів, які приймають на навчання українців. Скажімо, деякі вищі навчальні заклади Туреччини, Литви або Чехії викладають для студентів суто англійською. 

Підготувати майбутнього студента до навчання за кордоном можна із семи років. Причому все це - без нудних і довгих лекцій, скажімо про Past Simple. Для молодших школярів навчання відбувається шляхом яскравих і захопливих завдань. Граючись, діти навчаються правильно писати, говорити й читати. В результаті - це стане рушійною точкою для серйозного кроку в майбутнє.

Професійний зріст і омріяна зарплата

Онлайн робота в останні роки замінила все і всюди. Більшість людей перейшли на “фріланс” або “дистанційку” через пандемію СOVID. Та це не означає, що світ став менш доступним. Навпаки. Сфери діяльності стали ширшими. Зріс спектр посад, а на ринку праці вже давно з’явилися нові назви, як “СММ”, web-дизайнер чи ІТ-спеціалісти. 

Робота, яку вони виконують, цінується як в Україні, так і за її межами. Їхня заробітна плата часто залежить від кількості виконаної роботи. Простішими словами - від замовлень. Останні можуть надходити з різних куточків планети. А от приймати їх чи ні - залежить від мовного бар’єра, що часто стає перепоною на шляху до високого розміру зарплатні та професійного росту.

Комфорт

У сучасному світі подорожі стають все доступніші. Не виходячи з дому, можна обрати країну, забронювати квитки на літак, готель чи апартаменти й опинитися на відпочинку. Для кожного він свій: чи то сафарі, чи теплий прилив океану. А може гастротур по Італії чи милування казковими фіордами в Норвегії? Організувати все самостійно й при цьому зекономивши на перекладачеві можна з легкістю. Є всього одне “але” - англійська. 

Вільне володіння “інглішом” дозволить не обмежуватися готелями, в яких є українськомовний персонал. Або ж позбутися побоювань, що в будь-який момент не ловитиме інтернет й ви позбудетеся онлайн-перекладача. 

Бізнес з іноземними партнерами

Україна вже давно наслідує чимало трендів із країн заходу. Саме тому більшість перспективних українських бізнесменів запроваджують їх на батьківщині. Таким чином - будують бізнес разом з іноземними партнерами. 

Погодьтеся, у цій справі без володіння англійською не обійтися. Адже нікому не хочеться втрачати можливості через мовний бар’єр.

Нові знайомства

Доступний інтернет, месенджери й соцмережі - все це дарує можливість спілкуватися із мешканцями різних країн. Кому б не хотілося мати подругу з Кіпру чи товариша з Великобританії? І це не лише про спілкування, а й про отримання нового досвіду. 

Вільне володіння англійською мовою і тут може вдало вписатися в картину вашого життя. Адже це дозволить не лише листуватися й надсилати милі смайлики в Instagram, а й допоможе побудувати дещо більше - дружбу. А, може, й кохання, хто зна?

У школі англійської мови “FLASH” викладають для дітей і дорослих. 

Для найменших пропонують вивчення в ігровій формі та тренувальні вправи для формування навичок усіх видів мовленнєвої діяльності:  уміння писання, читання, сприйняття на слух та спілкування англійською. А ті, хто вже має певні знання, якісно їх вдосконалює за допомогою цікавих завдань від професіоналів. У школі  “FLASH” навчають дітей з першого класу. Курс інтенсивний та глибокий. Заняття проводять 3 рази на тиждень. Вже через місяць навчання у дітей виникає значущий прогрес. 

Для дорослих пропонують освоєння до 30 слів англійською на кожному занятті. Курс складається із трьох уроків на тиждень, що тривають по 2 години. Сама програма ділиться на 8 рівнів. Що особливо зручно для дорослих - набір у групу здійснюється протягом року. Тож рішення вивчати мову й стати ближчим до сучасної реальності - лише за вами. 

Школа англійської мови “FLASH”

Адреси:

Телефон: (096) 554-51-12.

keyboard_arrow_up