Еко-проект 1000 дерев у Хмельницькому (Новини компаній)

Еко-проект 1000 дерев у Хмельницькому (Новини компаній)
  • Міські школи залучають до участі в новому екологічному проекті.
  • Школярам та небайдужим містянам пропонують здавати макулатуру.
  • Виручені кошти планують витратити на покупку 1000 вічнозелених саджанців. 

В обласному центрі стартує еко-проект «1000 дерев Хмельницькому». Його проводитиме мережа магазинів канцелярських товарів «Офіс-центр» за підтримки міського голови Олександра Симчишина та міської ради.

- Ініціаторами проекту виступила саме наша компанія, - розповідає представник компанії «Корвет» Оксана Лагоржевська. - Ми прийняли рішення створити новий, цікавий для школярів продукт. Ініціатива озеленення актуальна для будь-якого міста, в тому числі й для Хмельницького. Адже місто розбудовується, омолоджується і стрімко розвивається.

Організатори кажуть, що проект проходитиме в два етапи. Перший етап проходитиме з 1 березня по 30 квітня 2017 року. В цей час представники «Офіс-центру» збиратимуть макулатуру. До збору просять долучитися кожного школяра міста.

У компанії розрахували, що у Хмельницькому є більше 30 000 учнів. На покупку одного саджанця необхідно здати 100 кілограм макулатури. Тож кожному школяру достатньо здати по 4 кілограми непотрібного паперу. За це учні найактивніших шкіл отримають додаткові знижки на покупку канцелярських товарів від «Офіс-центру» протягом 45 днів.

Щонеділі представники «Офіс-центру» здаватимуть всю зібрану макулатуру спеціальній ліцензованій компанії. А за виручені кошти придбають 1000 дерев та саджанців для Хмельницького. На вимогу мерії ці кущі та дерева будуть вічнозеленими.

На другому етапі відбудеться висадка дерев. Це планують зробити з першого по десяте травня. Частину саджанців мають посадити поблизу шкіл. Решту висадять у місцях, які затвердить міська рада.

У компанії кажуть, кожна школа, яка активно долучиться до збору макулатури отримає сертифікат почесного учасника проекту.

Цей соціальний проект, який має на меті покращити наше місто, можливий при підтримці усієї громади, то ж долучайтеся.

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up