Екологічно, професійно, потужно. Компанія "2К" – лідер серед виробників побутової хімії та косметики (новини компаній)

Екологічно, професійно, потужно. Компанія "2К" – лідер серед виробників побутової хімії та косметики (новини компаній)

Українські компанії, які продовжують роботу під час воєнного стану, несуть важливу місію. Окрім надання якісної продукції населенню, вони є платниками податків. Що, безумовно, має вплив на перебіг подій в країні.

Однією з таких є компанія "2К", що займається виробництвом побутової хімії та косметики. Лише у 2022 році ними було сплачено 108,1 мільйона гривень податків. А у 2023 році - 208,7 мільйона. Споживач обирає їх через високу якість продукції. І це доведено перемогою компанії "2К" в цьогорічному конкурсі "Народний бренд".

Компанія "2К" - це спільне українсько-німецьке виробництво, що працює 5 років. Дослідження продукції та контроль якості здійснюється у німецькій лабораторії "2К Labor". Процес відбувається під пильним керівництвом фахівців з України та Німеччини. Саме на основі їхніх розробок виготовляється побутова хімія та косметика. Це основна перевага компанії, якої не має жодний вітчизняний виробник.

Продукція “2К” має eco-сертифікацію. Адже у виробництві застосовують лише екологічні матеріали. Саме за це компанія нагороджена подякою від Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України.

Завдяки високим потужностям та контролю якості, “2К” має продукцію, яка лідирує на ринку у різних категоріях. Зокрема - бренд "Wash&Free" по Нільсону зайняв перше місце за динамікою зростання у категорії пральних засобів в Україні. А капсула "Wash&Free" посіла друге місце з-поміж капсул для прання, якими користуються українці. До того ж компанія випередила деяких міжнародних виробників, які працюють на ринку вже десятки років.

Продукція "2К" експортується до 23 країн світу. Зокрема - в Європу, Прибалтику, країни південно-західної, центральної Азії та на близький Схід.

"2К" – екологічний, професійний та потужний виробник, якість якого підтверджено споживачами.

keyboard_arrow_up