Електроенергія для бізнесу: клієнтами «Хмельницькгаз Збуту» стають представники сфери обслуговування й вітчизняні виробники (пресслужба ТОВ «Хмельницькгаз Збут»)

Електроенергія для бізнесу: клієнтами «Хмельницькгаз Збуту» стають представники сфери обслуговування й вітчизняні виробники (пресслужба ТОВ «Хмельницькгаз Збут»)

За рік роботи на ринку електричної енергії клієнтський портфель ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», зріс до понад 100 споживачів. Сукупні обсяги поставок цьогоріч перевищили 1 млн кВт/год.

Переважно клієнтами компанії стають представники сфери обслуговування й роздрібної торгівлі. Насамперед це магазини, кафе та ресторани. Втім, серед споживачів електроенергії від «Хмельницькгаз Збут» є вже й відомі місцеві підприємства. Зокрема, нещодавно з компанією розпочав співпрацювати великий виробник молочної продукції з терен Хмельниччини.

 «За рік роботи на ринку електроенергії ми вже досягли певних успіхів. У новій сфері до нас починають приходити відомі місцеві бренди, а наші обсяги постачання істотно зросли. Також позитивні відгуки від підприємців отримав тариф «Фіксований», що захистить споживачів групи Б від стрибків цін під час опалювального сезону. Лише протягом вересня цю можливість обрали понад два десятки представників бізнесу, а тариф користується попитом і надалі. До того ж у рамках пакетної пропозиції ми можемо одночасно постачати газ та електроенергію. Для клієнта це означає зменшення витрат часу, адже його обслуговуватиме один персональний менеджер одразу з двох енергоресурсів», – зауважує директор ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Андрій Левицький.

Задля комфорту споживачів компанія пропонує індивідуальний підхід до формування цін і зручні способи розрахунків за електроенергію – передплату, подекадну оплату або ж післяплату. Крім того, штрафи за небаланси, навіть якщо вони з’являються за підсумками місяця, не виставляються. Сплатити за послугу розподілу електроенергії від червня нинішнього року можна також через постачальника.

Детальніше дізнатися про умови придбання електроенергії допоможе сайт «Хмельницькгаз Збуту» – https://km.gaszbut.com.ua/business.

Замовити послугу електропостачання можна за телефоном: 063-079-777-4, або онлайн за посиланням: https://km.gaszbut.com.ua/customer-business.

Нагадаємо, ТОВ «Хмельницькгаз Збут» отримав ліцензію на постачання електричної енергії юридичним і фізичним особам-підприємцям у червні минулого року. Компанія вже більше шести років працює на енергетичному ринку як постачальник газу та завжди надійно виконує свої зобов’язання перед усіма категоріями споживачів.

keyboard_arrow_up