“Express Credit Union” відтепер і в Хмельницькому (Новини компаній)

“Express Credit Union” відтепер і в Хмельницькому (Новини компаній)

Швидко та легко оформити депозит під вигідні відсоткові ставки відтепер можна і в Хмельницькому. По вулиці Свободи,55  відкрилася 10-та в Україні філія фінансової компанії “Express Credit Union”. Тут надають широкий спектр послуг. Клієнти можуть в лічені хвилини відкрити депозитний рахунок чи оформити споживче кредитування. Відсотки по кредиту завжди сталі. Та й погасити його можна достроково без штрафних санкцій і додаткових комісій. На депозити дарують бонуси. Є у компанії і популярні програми лояльності, якими охоче користуються клієнти.

  • Ми вже багато років успішно працюємо на цій ниві. І запрошуємо хмельничан приходити до нас в компанію та користуватися вигідними послугами від “Express Credit Union”. Суть нашої компанії - це індивідуальний підхід до кожного, - зазначає Голова правління компанії  “Express Credit Union” Олександр Островський.

“Express Credit Union” робить акцент на надійності та стабільності компанії. На практиці це виражається через доступні кредити. Основні клієнти компанії - це представники малого бізнесу та фізичні особи. Їм тут завжди підуть на зустріч. Адже компанія розуміє потреби кожного свого клієнта.

  • Наша кредитна політика детально зважена. Ми успішно працюємо в цій сфері і стараємося бути вигідними та доступними для кожного.  Компанія відслідковує ринок і старається завжди бути в дусі часу. Задовольняємо особисті потреби наших клієнтів. А для тих, хто працюють з нами постійно, відсоткові ставки будуть завжди кращі і лояльніші, - розповідає Павло Барчук, Голова кредитного комітету.

Тут можна не лише отримати кредит на гідних умовах, а ще й скористатися послугами лізингу та депозиту. Останні мають чи не найбільший попит. Грошовий вклад можна відкрити від одного місяця до двох років.

  • Ми пропонуємо своїм клієнтам різного виду депозитні продукти. В залежності від терміну та відсоткової ставки. Звісно, чим більший термін вкладу, тим більша під нього відсоткова ставка. Будь-хто із наших клієнтів може обрати собі оптимальний термін і оптимальні умови оформлення депозитного вкладу. Наразі оптимальна ставка, яку ми пропонуємо своїм клієнтам - це 13 місяців під 19 % річних. Для вдалого планування бюджету клієнт може оформити виплати по відсотковій ставці щомісяця або вклад з капіталізацією. В будь-який час клієнт може поповнювати свій депозит. В цьому плані у нас немає жодних обмежень, - говорить Заступник голови правління фінансової компанії “Express Credit Union” Наталія Іванів.

Мінімальна сума поповнення вкладу в “Express Credit Union” складає 100 гривень. А розпочати співпрацю з компанією  можна з 500 гривень.

У компанії діють три програми лояльності. Тут з повагою ставляться до людей похилого віку. Для них в “Express Credit Union” особливі умови. Подарунок від компанії у вигляді відсотку до депозиту можна отримати і на день народження. Для постійних клієнтів також пропонують бонуси.

  • Для людей пенсійного віку плюс 0,5 % річних до будь якого вкладу. Друга програма лояльності “Іменинник”, тобто людина, в якої день народження або 5 робочих днів після дня народження може прийти до нашої компанії і отримати плюс 1% до відсоткової ставки  до будь-якого вкладу. Третя програма лояльності діє для наших постійних клієнтів. Вони теж можуть отримати плюс 1% до відсоткової ставки, якщо вкладають суму понад 100 000 гривень, - пояснює керівник відділення “Express Credit Union” Анжеліка Гончарова.

За більш детальною інформацією звертайтесь за телефонами (0382) 77 73 29, 067 428 69 29, також на сайт компанії www.ecu.ua

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up