FOZZY – зручна доставка продуктів по Україні (Новини компаній)

FOZZY – зручна доставка продуктів по Україні (Новини компаній)

fozzyshop.ua – великий онлайн-гіпермаркет із широким вибором продуктів, а також товарами, необхідними у побуті щодня.

Доставка продуктів від FOZZY – це зручний сервіс та якісне обслуговування. Незважаючи на труднощі, ми продовжуємо працювати, щоб забезпечити продуктами та засобами першої потреби наших гостей. 

Оформляючи доставку в нашому магазині, ви отримуєте продукти хорошої якості за доступними цінами, які ми відбираємо як для себе, навіть якщо фізичний гіпермаркет відсутній на Хмельниччині.

У нашому асортименті ви знайдете такі товари як дитяче харчування, господарські товари, макаронні вироби, засоби гігієни, ковбасні вироби та багато іншого. Ми працюємо для вас і робимо все можливе та неможливе, щоб наші покупці щодня отримували смачні продукти та якісний сервіс. 

Для того щоб замовити доставку продуктів у місто Хмельницький та область, обирайте доставку поштовими службами. Забрати ваше замовлення можна у найближчому відділенні «Нова Пошта». Наразі діє акція з безкоштовною доставкою по Україні, подробиці можна переглянути на сайті.

628790e568d48.jpg

Як зробити замовлення на нашому сайті:

  • Складайте необхідні продукти та товари у кошик на сайті fozzyshop.ua, це можна зробити цілодобово.
  • Обирайте зручний спосіб доставки – до найближчого відділення «Нової Пошти» у вашому місті.
  • Сплачуйте за замовлення карткою на сайті.

На товари, які ми доставляємо, діють деякі обмеження:

Ми не надсилаємо товари, що потребують особливого температурного режиму під час транспортування, зокрема продукти, що швидко псуються: м’ясо, сир, молочні продукти, овочі, фрукти та ягоди.

Команда fozzyshop працює щодня. Ми дбайливо зберемо вибрані товари та застрахуємо вашу посилку. Обирайте доступний шопінг з FOZZY.

keyboard_arrow_up