Гарантована робота в ІТ- це не міф, а реальність! (Новини компаній)

Гарантована робота в ІТ- це не міф, а реальність! (Новини компаній)

Вінницька ІТ-Академія - навчальний заклад, після завершення якого , кожного студента чекає гарантоване працевлаштування. Усі наші випускники працюють у ІТ-компаніях саме тим (за тією спеціалізацією) - на кого навчались. 

Престижність професії. Робота айтішника дуже перспективна, престижна та вигідна. Навіть зараз кількість вакансій на DOU досягла вже докризового рівня. В ІТ ти отримуєш таку зарплату на яку дійсно заслуговуєш. Але перед тим, як потрапити в таку бажану ІТ-сферу, потрібно мати певний рівень, який оцінять компанії. Саме Вінницька ІТ-Академія готує студентів до реалій ринку і дає повне розуміння того, як буде відбуватись робота в команді, навчаючи на реальних проектах. 

Викладачі-практики. Гарний викладач може вийти тільки з гарного практика. У Вінницькій ІТ-Академії навчають перш за все діючі фахівці. Команда енергійних спеціалістів завжди готова допомогти, підтримати, щоб максимально легко освоїти складні процеси.Тут немає зарозумілих фраз, які є лише мертвими словами. Що не зрозуміло, завжди можна вияснити у ментора.
Актуальність сфера інформаційних технологій стрімко розвивається і попит на спеціалістів росте. Але з цим розвитком одночасно змінюється стек технологій які варто вивчати. Часто Вінницька ІТ-Академія працює на замовлення ІТ-компаній. Ми випускаємо тих, хто дійсно потрібен на ринку. Готуємо за такими спеціалізаціями: Програміст (усі найбільш актуальні мови), Тестувальник (Автоматизований та ручний), Веб-дизайнер та Проджект менеджер.

Інтенсивний курс. Справжнє навчання потребує часу. Аби отримати нову професію, потрібно пройти нелегкий шлях інтенсивного навчання. Короткострокові програми не дадуть необхідних знань, бо для опанування нової професії потрібен час. Такі варіанти підійдуть хіба що для фахівців, що бажають підвищити свій рівень. Спеціалізація програмування та автоматизоване тестування: 1-1,5 роки; Веб-дизайн чи Проджект менеджмент: 1 рік; Ручне тестування: 9 міс. Це найбільш оптимальний час, коли можна підготувати випускника, який вдало пройде співбесіду в компанію.

Навчання на реальних проектах. Google, YouTube вас не навчить, тому, що потрібно для того аби потрапити в ІТ. Вінницька ІТ-Академія поставивши акцент на здобування практичних навичок, тобто навчанню на реальних проектах. Лише “польова кухня” дає хороший результат. Кожна група студентів проходить індустріальний етап навчання: це коли команда із розробників, тестувальників, проджект-менеджерів та веб-дизайнерів працюють над спільним проектом і реалізують свої знання на практиці.

Історії успіху

Під час вибору навчального закладу, крім рейтингу варто почитати відгуки реальних випускників, які там навчались. Ми пишаємось нашими випускниками! Тому що кожен з них цілеспрямований, рішучий та допитливий і разом з нами змінив своє життя. Круто знати, що ми допомогли багатьом втілити мрію в реальність. Більше історій успіху тут: https://intita.com/graduate

Досвід у “вирощуванні” професійних айтішників.  Вінницька ІТ-Академія уже більше 10 років приводить в ІТ-індустрію нових айтішників. І ми знаємо та чітко розуміємо, хто саме потрібен на ІТ-ринку: який має бути випускник, щоб його гарантовано взяли на роботу. Наш випускник - це вже наш бренд. Персоналізований підхід передбачає, що є дата випуску кожного індивідуально, коли викладачі-ментори аналізують рівень кожного і кажуть, що студент готовий до реальної роботи - він отримує рекомендацію від ІТ-Академії і диплом. А далі співбесіда - і омріяна робота в ІТ.

Навчання в ІТА - це твій шанс змінити своє життя, адже айтішники мають роботу завжди.  Програмуй своє майбутнє разом з ІТ-Академією!


Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

Телефонуй: 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up