«Кіноманія з Galaxy»: 6 місяців Київстар ТБ у разі купівлі смартфона чи планшета (Новини компаній)

«Кіноманія з Galaxy»: 6 місяців Київстар ТБ у разі купівлі смартфона чи планшета (Новини компаній)

До 31 жовтня Київстар разом із Samsung проводять спільну  промоакцію «Кіноманія з Galaxy». Кожен, хто придбає акційні моделі смартфонів Samsung або планшетів, отримає доступ до платформи Київстар ТБ – спеціальний ТБ-пакет на 6 місяців. Це 45 власних телеканалів і понад 20 000 фільмів і серіалів.

У промо можуть взяти участь абоненти всіх мобільних операторів. Після завершення 6 місяців доступу абонентам Київстар автоматично підключать тариф «Сімейний» вартістю 150 грн./міс. Абонентам інших мобільних операторів після завершення періоду  промодоступу послугу автоматично відключать,  проте її можна самостійно підключити й оплачувати з банківського рахунку.

Детальна інформація про умови або зміни умов пропозиції, перелік магазинів, акційних смартфонів наявна у продавців магазинів-партнерів, в Інтернеті за посиланням: https://www.samsung.com/ua  або за номером 0 800 300 466 (безоплатно з номерів усіх телеком-операторів України).

Київстар ТБ – спільний проєкт групи «1+1 media» та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа онлайн-телебачення, яка надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, програм, які транслюють наживо, і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Її перевагою є можливість перегляду контенту одразу з п’яти різних пристроїв – зі смартфонів, планшетів, ноутбуків, Smart TV або ТБ-тюнерів. Станом на вересень 2021 року платформа налічувала близько 300 телеканалів і VOD-бібліотеку з 20 000 фільмів і серіалів тривалістю понад 80 тис. годин. Додаткова інформація: tv.kyivstar.ua

keyboard_arrow_up