Кінотеатр Вудмол Сінема набирає обертів (Новини компаній)

Кінотеатр Вудмол Сінема набирає обертів (Новини компаній)

Новий кінотеатр WoodMall Cinema (Вудмол Сінема) лише відкрився, але вже здобув любов багатьох хмельничан. І це не дивно, адже кінотеатр задав високу планку в сфері кіно Хмельницького.

Всі відвідувачі відзначають, що якість зображення, звук, комфорт під час перегляду та сервіс на дуже високому рівні. Відвідувач Олег, що на вихідних вперше відвідав кінотеатр поділився своєю думкою:

«Я дуже вражений, що у Хмельницькому відкрився подібний заклад, бо, будемо чесні, в нашому місті мало який бізнес звертає увагу на якість. Я, напевно, вперше після перегляду кіно виходив із залу без болі в ногах. Враження, що крісла анатомічні. Картинка шикарна, чудові кольори, висока яскравість, здоровенний екран, а звук просто топ. Скажу так: коли ти вперше приходиш в кіно сюди, то більше і не хочеш йти до іншого кінотеатру, бо кращого в нас нема», — підкреслив Олег.

Вудмол Сінема проводить різноманітні акції та запроваджує програми лояльності для хмельничан. Зокрема, в кінотеатрі діє постійна знижка 50% для учнів, студентів та пенсіонерів у будні дні до 18:00, крім прем’єрних фільмів. А після запуску сайту почнеться ще одна акція — купуєш 9 квитків онлайн, а 10-й отримуєш безкоштовно. Що цікаво, по середам тут «День Глядача», тому всі квитки на будь-який час по 45 гривень, окрім прем’єрних стрічок.

Ольга дивилася мультик «Душа» зі своєю сім’єю та вирішила перевірити чи працює одна з акцій:

«Хотіли з малечею подивитися новий мультик і дізналися, що в Хмельницькому відкрили новий кінотеатр. Побачили інформацію, що в середу там квитки по 45 гривень і вирішили пересвідчитись. І, яке було здивування, коли це виявилося правдою! А ще більше вразив сам кінотеатр та рівень сервісу, тому тут не шкода віддати за квиток навіть 120 гривень», — розповідає Ольга.

Окрім сучасних технологій, сервісу та комфорту Вудмол Сінема може похизуватися своїм репертуаром. В кінотеатрі цілих 7 залів, що дозволяє брати в прокат до 20 фільмів одночасно, тому будь-хто зможе знайти для себе фільм до вподоби. До того ж між сеансами різниця в 15-20 хвилин, що не змусить довго очікувати.

Наразі кінотеатр запускає власне виробництво карамелізованого попкорну, котрий так сподобався відвідувачам. Його аналогу немає на ринку Хмельницького. І зовсім скоро Вудмол Сінема запустить основний сайт, де гості зможуть зручно купувати квитки онлайн, отримувати загальну інформацію, бачити, що скоро з’явиться в прокаті та користуватися новими програмами лояльності.

Розклад сеансів можна переглянути на тимчасовому сайті за посиланням: https://woodmall.km.ua/cinema

Забронювати квитки за телефоном +380972020606

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up