Квартири і котеджі в новобудовах: що, де і за скільки

  • 2662

Як відомо, Хмельницький дуже швидко розбудовується, в місті дуже багато новобудов. І це не дивно.  Адже первинний ринок має свої безперечні переваги перед вторинним. Сім’ї підшукують собі нове місце проживання, споруджене з використанням сучасних матеріалів і технологій. Адже власники житла можуть облаштувати простір на свій смак. Багато хмельничан стоять перед вибором: купувати квартиру в багатоповерхівці або котедж, в якому районі, якому забудовникові довіритися? Редакція сайту vsim.ua підготувала для вас кращі пропозиції від забудовників Хмельницького.

...

Житловий комплекс «SPORTCITY»

          

Адреса будівництва: м. Хмельницький, вул. Прибузька, 5/1
Тел.: +38 (067) 333 92 33
Сайт: sportcity.km.ua
Ми у соц.мережі: 
Ціна: від 8400 грн/м2

Житловий комплекс «SPORTCITY» - це будівельний проект від будівельної компанії Sk Group. Житловий комплекс «SPORTCITY» - амбітний проект, творці якого подбали про те, щоб створити для своїх майбутніх мешканців світ, продуманий до дрібниць. Саме у ньому втілена мрія про заміське життя у межах міста. Близькість до природи створює атмосферу гармонії і спокою, які дивним для міста чином поєднуються з кроковою доступністю до центру, де зосереджена ділова активність.

Особливістю ЖК «SPORTCITY» є його паркова зона, своєрідний центр тяжіння всього проекту. Повноцінний парк буде розбитий на майже 1,5 га території комплексу. Завдяки акценту на озеленення, комплекс стане місцем не тільки для проживання, але і повноцінного відпочинку, єднання з природою та приємного проведення часу для всіх членів сім’ї.
У майбутніх мешканців «SPORTCITY» величезний вибір квартир з різними плануваннями та прекрасними краєвидами. Кожен може вибрати те, що йому потрібно, в залежності від своїх уподобань, планів і способу життя. Об'єднують усі пропозиції висока якість будівництва та приваблива ціна.
Загальні характеристики квартир:
- індивідуальне опалення кожної квартири сучасним двоконтурним газовим котлом;
- розведення електромережі мідним трьохжильним кабелем4
- чистова стяжка підлоги;
- лічильники на газ, холодну воду та електроенергію;
- якісні металопластикові вікна;
- броньовані двері, що не потребуватимуть заміни.

Планується у Комплексі:

1. Енергозберігаючі технології у будівництві СпортСіті – економія на комунальних платежах як для мешканців квартир, так і власників комерції; екологічність сучасних енергозберігаючих технологій.
2. Життя у стилі спорт – житло для тих, хто полюбляє жити та відпочивати активно. Привабливість житлового комплексу – бігові та велосипедні доріжки, паркова зона, стадіон, басейн, тренажерний зал, зали для занять спортом. Здоровий спосіб життя дедалі активніше входить у моду.
3. Паркінг, його переваги - просто з квартири можна не виходити на вулицю, якщо там сильний дощ, а одразу сісти в машину і виїхати з дому, адже погода деколи буває примхлива. Авто захищене від погодніх умов, від викрадення, двір не заставлений автомобілями і так далі.
4. Чому я маю купити квартиру в «СпортСіті»? Найважливіші преваги саме цього житлового комплексу:
- місце розташування – центр, близькість до ділової активності, спортивна інфраструктура поряд,
- Палац творчості, школа, дит.садочок – усе для дітей та активних батьків;
- паркова зона, панорамні вікна з прекрасними краєвидами;
- паркінг, екологічне місце розташування, екологічність життя в усьому;
- надійність – використовуються матеріали найкращих виробників.
5. Прибудинкова територія ЖК СпортСіті.
6. Житло у розстрочку – яку розстрочку пропонує СпортСіті можна дізнатись відвідавши Центр надання консультацій.


Житловий комплекс «Ранкове»

Адреса будівництва: м. Хмельницький, вул. Трудова, 5/1
Тел.: +38 (067) 380 87 77
Сайт: www.rankovyi.com.ua
Ціна: від 7100 грн/м2

Житловий комплекс «Ранкове» - це будівельний проект від компанії UBC, розташований у тихому, затишному місці, далеко від шумних вулиць. Тут Ви знайдете затишок та спокійний відпочинок після робочого дня.
Переваги житлового комплексу:
     - затишне, спокійне місце;
     - зручні під’їздні шляхи;
     - закрита територія, що охороняється;
     - дитячі майданчики;
     - футбольне поле та інші спортивні майданчики;
     - благоустрій прибудинкової території;
     - парковка для автомобілів;
     - дитячий садок прямо на території;
     - індивідуальне опалення кожної квартири;
     - великий торгово-розважальний центр «Woodmall» поруч із житловим комплексом.

ЖК «Ранкове» - Ваша інвестиція у власний комфорт та затишок!


Житловий комплекс «Paradise»


Адреса будівництва:
м. Хмельницький, вул. Староміська, 1/1
Тел.: +38 (67) 380 44 77
Сайт: www.paradise.km.ua
Ціна:
від 500 $/м2

Житловий комплекс «Paradise» - це просторі комфортні квартири, розташування будівлі в набережній зоні в центрі міста, добре розвинена інфраструктура. Тому, купити квартиру в ЖК «Paradise» - значить, не просто придбати житло, але і вигідно вкласти кошти в нерухомість.
Житловий комплекс «Paradise» займає 2,9 га в парковій зоні міста. Будівництво веде забудовник UBC. У чотирнадцятиповерховому житловому будинку представлені квартири класу «еліт». Крім житлових приміщень тут передбачені комерційні приміщення на першому поверсі, а також підземний паркінг на 120 машиномісць.
Будівля складається з двох секцій. Майбутнім власникам пропонуються 120 одно-, дво- і трьох кімнатних апартаментів класу «еліт».
Переваги ЖК «Paradise»
     - Автономне опалення
     - Закрита територія
     - Підземний паркінг та гаражі
     - Парк ім. Чекмана 5м
     - Дитячі садки та школи 120м
     - Спортивний майданчик 190м


Житловий комплекс «Amsterdam»

Адреса будівництва: м. Хмельницький, вул. Панаса Мирного, 16/1
Тел.: +38 (097) 790-46-04
Сайт: www.amsterdam-km.com.ua
Ціна: від 7400 грн/м

Комплекс Amsterdam розташований в одному з найпрестижніших районів Хмельницького - Озерна. Новий комплекс органічно вписався в навколишній колорит, завдяки поєднанню в ньому європейської естетики та сучасної архітектури. Дизайн комплексу вражає уяву з першого і до останнього погляду. Будинок володіє неповторною атмосферою в яку так і хочеться зануритися.

Саме Ви надихнули нас на створення цього комплексу. Ваші побажання мати панорамні вікна, високі стелі, просторі кухні в поєднанні з функціональним використанням кожного квадратного метру і стали нашим орієнтиром. Ми намагались максимально врахувати всі Ваші побажання і втілити їх у новому житловому комплексі.


Житловий комплекс «Harmony»

 

 

 

 

 

 

Адреса будівництва: м. Хмельницький, вул. Бандери, 15
Тел.: +38 (068) 002 0025
Сайт: harmony.km.ua
Ми у соц.мережі: 
Ціна: від 9000 грн/м2

Житловий комплекс «Harmony» - 10-ти поверховий, двопід'їздний житловий будинок з приміщеннями комерційного призначення. Знаходиться на перехресті вулиць Зарічанської та Бандери. 
По сусідству є кілька магазинів, відділення банків, торгово-розважальний центр і гіпермаркет. Найближча школа розташована за чотириста метрів, неподалік є дитячий садочок. У декількох десятках метрів знаходиться зупинка маршрутного таксі, тролейбусів і автобусів. Відстань до центру становить не більше одного кілометра.


Житловий комплекс «Олімпійський»

 

Адреса будівництва: м. Хмельницький, Старокостянтинівське шосе, 20/7
Тел.: +38 (067) 010-99-00
Сайт: olimpiyskyi.com.ua
Ціна: від 7800 грн/м

Житловий комплекс «Олімпійський» розташований у зеленому районі міста, поруч з річкою Південний Буг. Використання сучасних, екологічних будівельних матеріалів у будівництві, встановлення броньованих дверей та металопластикових вікон високої якості, зроблять будинок гарним і вигідним внеском для Вас та Ваших дітей.

Для більшої зручності, будинок облаштовано двома ліфтами у під'їзді. Поруч гімназія №2, НВО№1, садочки, магазини та торгівельні центри. Гарне розміщення комплексу дозволить швидко дістатися в будь який район міста (10 хвилин до центру, 3 хвилини до зупинок «Думка» та «Коледж»).

Придбавши квартиру в ЖК «Олімпійський» ви відчуєте усі переваги для справжніх чемпіонів!!!


Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up