Квартири від SK GROUP за медаль: як відреагували хмельницькі олімпійці (Новини компаній)

Квартири від SK GROUP за медаль: як відреагували хмельницькі олімпійці (Новини компаній)

Мотивація у спорті - важлива річ. Без неї важко здобувати перемоги, бити рекорди й вигравати нагороди. Це прекрасно розуміють в SK GROUP. Надійний хмельницький забудовник вирішив підтримати наших спортсменів на шляху до медалей на Олімпіаді, яка зараз триває в Японії.

Про акцію від SK GROUP ми вам вже розповідали Як ми писали, шанси на медаль в олімпійців з Хмельницького досить високі. Тому в майбутньому вони можуть стати вашими сусідами в одному із будинків від SK GROUP.

Реакція спортсменів на акцію від SK GROUP 

Раді такій перспективі й самі олімпійці. До вашої уваги реакція спортсменів, які представляють Хмельницький на іграх в Токіо. Ми їм повідомили таку мотиваційну новину. Ось що вони написали у відповідь:

Зосереджений на майбутніх виступах та результаті інший хмельницький веслувальник Дмитро Янчук.

Ще одна хмельницька спортсменка, яка, як і наші веслувальники, має високі шанси на медаль - Марина Бех-Романчук. Про те, як вона відреагувала на можливість отримати квартиру від SK GROUP, ми поки не дізналися. Легкоатлетка вже 3 серпня стартує на Олімпіаді в статусі однієї з фавориток в секторі стрибків у довжину. Напевне, вона дуже зосереджена на підготовці😊. 

До слова, чоловік Марини Михайло Романчук вже здобув медаль на Олімпіаді. У плаванні вільним стилем на 800 метрів він став третім. А перед цим у кваліфікаційному запливі йому вдалося встановити національний та олімпійський рекорд у даному виді. 

Квартири в подарунок - не одноразова акція

Мотивація спортсменів, талановитої молоді та благодійні проєкти - не новинка для SK GROUP. Раніше за ініціативи інвестора компанії й депутата міськради Олександра Скочеляса було подаровано велосипеди для кращих учнів, переможців наукових олімпіад НВК-10. SK GROUP постійно допомагає житлом усім, хто цього потребує і в тому числі учасникам війни на Сході. Також значну частину свого доходу компанія виділяє на соціальні проєкти. 

Поки в SK GROUP готуються вболівати за наших спортсменів, які стартують вже 2 серпня. Паралельно в компанії роздумують над майбутніми благодійними та мотиваційними кроками.

keyboard_arrow_up