Лікування короткозорості без операції можливе нічними лінзами PARAGON та Swiss Lens (Новини компаній)

Лікування короткозорості без операції можливе нічними лінзами PARAGON та Swiss Lens (Новини компаній)

Короткозорість або міопія – поширений дефект зору. Чимало людей задля того, щоб нормально все бачити, вимушені носити окуляри або лінзи. Це, як мінімум, не зовсім зручно. Хтось наважується на хірургічне втручання. Але є спосіб «полагодити» свій зір без цього.

Ортокератологічні лінзи PARAGON та Swiss Lens - один з ефективних методів тимчасової безопераційної корекції короткозорості. За допомогою жорстких газопроникних контактних лінз, які надягають на ніч і знімаються з ранку. Їх можна використовувати в будь-якому віці. Особливо ефективні вони для підлітків.

Де знайти лінзи PARAGON та Swiss Lens у Хмельницькому?

У Хмельницькому найкраще за такими лінзами звернутися в офтальмологічну клініку «Retina Service». На це є кілька причин:

  • Міжнародні стандарти якості.
    Підбір лінз і спостереження за пацієнтами в нашій клініці здійснюється відповідно до прийнятих міжнародних протоколів.
  • Кращі лінзи.
    Ми використовуємо ортокератологічні лінзи PARAGONвиробництва США та швейцарські нічні лінзи Swiss Lens, сертифіковані МОЗ України до застосування на території України.
  • Золотий стандарт діагностики.
    У клініці "Retina Service"є все необхідне сучасне високотехнологічне діагностичне обладнання для якісного і безпечного підбору ортокератологічних лінз.

В клініці «Retina Service» перед вибором та замовленням лінз професійний лікар-офтальмолог проведе комплекс діагностичних процедур:

  • вимір очного тиску (пневмотонометрія)
  • пахіметрія (визначеня товщини рогівки)
  • визначення розміру кута передньої камери
  • рефрактокератометрія (визначення будови ока)
  • мейбоєграфія(визначення стану мейбоєвих залоз)
  • непряма біомікроскопія
  • непряма офтальмоскопія (офтальмоскопія очного дна)
  • огляд очного дна дедоношених дітей (непряма офтальмоскопія за допомогою бінокулярного офтальмоскопа)
  • окт очного дна (оптичнокоогерентна томографія очного дна, або зорового нерва і макули)
  • визначення гостроти зору
  • визначення аномальної рефракції з народження

Міняти життя людей, дарувати можливість бачити світ у всіх фарбах, зберігаючи і повертаючи втрачений зір - головне завдання клініки "Retina Service".

Спираючись на світовий і власний досвід в охороні здоров'я, пропонуємо інноваційні продукти і послуги, створюємо рішення, які покращують якість надання офтальмологічної допомоги. Стратегія "Retina Service"  орієнтована на комплексний підхід, спільну роботу всіх ланок на кожному етапі.

Адреса:
м. Хмельницький, Проскурівська 74/А
м. Хмельницький, ТРЦ "WOODMALL", вул. Трудова 6а

Офіційні сторінки на Facebook та Instagram

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up