Модні чотирилапі. Де в Хмельницькому придбати одяг для собак (Новини компаній)

Модні чотирилапі. Де в Хмельницькому придбати одяг для собак (Новини компаній)
  • Пуховики, дощовики чи стильні кофтинки.

  • Придбати вбрання для собак маленьких порід можна у “ВертиХвіст”, що на Тернопільській 13/1.

  • Розповідаємо, для чого потрібен одяг чотирилапим.

Деякі вусаті та хвостаті можуть похизуватися власним стильним гардеробом. Йдеться про собак маленьких порід. Нерідко таких можна зустріти в модному пуховику, світшоті чи костюмі. Господарі чотирилапих таким чином не лише дбають про їхній комфорт, а й про зовнішній вигляд. Восени й взимку собак наряджають в якомога тепліший одяг. Навесні чи влітку його замінюють на легше вбрання. Для чого одягати собак і де підібрати одежу для свого улюбленця?

Одяг для чотирилапих - не лише забаганка їхніх господарів. Адже деякі породи потребують додаткового захисту. Фахівці радять забезпечувати вбранням таких собак:

Підібрати одяг за розмірами та якістю допоможуть в центрі комплексних послуг “ВертиХвіст”. Окрім вибору вбрання, в закладі можна скористатися висококваліфікованою консультацією ветеринара, провести обробку від паразитів, зробити УЗД чи лабораторні дослідження, отримати СПА-послуги або послуги грумінгу, обрати засоби для догляду, їжу чи аксесуари для собак.

У “ВертиХвіст” можна знайти одяг на будь-який смак. Пуховики, куртки, дощовики, костюми чи кофтинки - все це можна підібрати й приміряти на свого чотирилапого. Вартість одягу коливається від 200 до 800 гривень. Все залежить від виробу. 

Навесні працівники центру комплексних послуг радять обрати своїм улюбленцям дощовик. Також спеціалісти рекомендують подбати про наявність інших речей в гардеробі собаки. Обов’язковими серед них є: пуховик чи тепле пальто, без якого хвостатий улюбленець не може обійтися в холодні пори року. Светр чи світшот - це зігріє песика від холодного вітру навесні чи влітку. Легкі футболки або майки, які знадобляться “голим” собакам й забезпечать для них перший шар одягу. 

“ВертиХвіст” знаходиться за адресою: Тернопільська, 13/1.

Записатися на консультацію, огляд чи грумінг можна за телефоном - 067-445-39-72.

Підписуйтеся на “ВертиХвіст” у соцмережах, щоб бути в курсі всіх новинок - vertyhvist

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up