“Нехай із кожним новим світанком у дім приходить щастя”. Іван Гончар вітає хмельничан з Великоднем (пресслужба І.Гончара)

“Нехай із кожним новим світанком у дім приходить щастя”. Іван Гончар вітає хмельничан з Великоднем (пресслужба І.Гончара)

Наближається світле свято Великодня. Ще кілька місяців тому українці не знали в яких умовах опиняться у цей день. Усі будували плани на майбутнє та мріяли про різні блага. Війна перевернула життя кожного. Цілі відійшли на задній план, а в когось і зовсім змінилися пріорітети. Напередодні Великодня хочеться сказати важливі слова. Саме ті, про які кожен думає мовчки.

Повномасштабне рашистське вторгнення залишило когось без рідних, друзів чи знайомих. Деякі втратили все - житло, роботу, рідне подвір’я. Проте чого не відняти в українців - це людяності, щирості та доброго серця. Завдяки цьому Україна є та обов’язково вистоїть. Адже все, що потрібно для її перемоги - це наші відважні та чуйні люди. Нехай напередодні Великодня кожен із нас береже в собі вогник тепла. Нехай всі пам’ятатимуть про світло, що є всередині. Тоді Ісус обов’язково подарує мир, затишок та злагоду.

Колись давно Ісус Христос своєю жертовністю врятував людство. Тепер черга кожного з нас. Своїми вчинками, думками, добрими справами ми можемо віддати шану сину Божому. Сьогодні від нас залежить життя, здоров’я та добробут оточуючих. 

У Хмельницькому нині проживають тисячі переселенців з різних регіонів. Саме тому Іван Гончар закликає містян об’єднатися, як ніколи. Нехай кожен з числа тимчасово внутрішньо переміщених осіб почуває себе, як вдома. Хай спечена паска буде для них справжньою ласкою. А турбота хмельничан допоможе хоча б на мить забути про пережиті страждання. 

“У непростий для країни час, моліться за наших воїнів”, - говорить політик. Саме вони є ангелами охоронцями для всіх українців. Ті, хто в тилу, має пам’ятати про це. Допомагати молитвою і доброю справою. І нехай зараз в Україні хмарно, та над нами обов’язково зійде сонце. Сьогодні, як ніколи, варто не опускати руки, а продовжувати вірити в Бога та нашу перемогу. 

keyboard_arrow_up