Новини компаній: В автошколі “Ін-авто” навчать їздити на будь-яких дорогах і не потрапити в аварію

Новини компаній: В автошколі “Ін-авто” навчать їздити на будь-яких дорогах і не потрапити в аварію

Більшість записується до автошколи, аби отримати права. Та лише у “ Ін-авто ” навчать не лише правилам дорожнього руху, але й тому як правильно припаркувати авто або їхати в ожеледицю.

Мрієте водити машину і не знаєте, де навчитись нею кермувати? Тоді вам у автошколу “ Ін-авто ”. Саме тут теоретичні лекції не зводять лише до вивчення правил дорожнього руху, а й навчають як надати першу допомогу і полагодити авто самотужки. Професійні інструктори показують як рухатись при поганій видимості та в ожеледицю і не потрапити в аварію.

Автошкола “ Ін-авто ” має не лише власне приміщення для теоретичних занять, але й територію, де можна повправлятись у водінні. Для тих, хто не має з ким залишити діток, обладнали дитячу кімнату.

Окрім цього, автошкола “ Ін-авто ” може похизуватись тим, що мають в автопарку машини з автоматичною коробкою передач. Тому майбутніх водіїв навчають їздити не тільки на “механіці”.

Курс навчання на водія триває 2 місяці. В кожну групу набирають до 25 бажаючих. Після 18:00 студенти збираються на теоретичні заняття. А от виїзди можуть обирати у зручний для них час. Зазвичай таких за весь курс виходить близько 15-20. Теорія обійдеться хмельничанам у 2700 гривень, а кожен виїзд у 100 гривень.

Записатись в автошколу “Ін-авто” можна на їхньому сайті http://in-avto.km.ua/ або за адресою: вул. Залізняка, 1а. Для того, щоб навчатись водінню, потрібно буде мати при собі паспорт, ідентифікаційний код та медичну довідку.

Отримати довідку швидко і без довжелезних черг можна у медичному центрі “Звіробій”, що на Курчатова, 8. Коштує вона лише 220 гривень і видається на 2 роки. Якщо порівнювати з державними установами, то ціна на довідку трохи вища. Але вартість компенсують затрати часу. Адже, погодьтесь, бігати по поліклініках, нарко- і психоневрологічних диспансерах займе щонайменше цілий день.

У медичному центрі “Звіробій” кваліфіковані лікарі проведуть огляд лише протягом 20-25 хвилин. Потрібно буде обійти терапевта, окуліста, лора, невропатолога, хірурга, нарколога і психіатра. Саме вони і дадуть висновок, чи може людина керувати автомобілем. Окрім цього, ще однією перевагою медцентру “Звіробій” є те, що їхні медичні довідки мають додатковий захист, який вбереже від підробок.

Медичний центр “Звіробій” працює з понеділка по суботу з 9:00 до 19:00.

 

на правах реклами

Сьогодні у Хмельницькому Сьогодні у Хмельницькому
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:30 Мешканка Хмельниччини вирощує 3000 видів рослин на двох гектарах play_circle_filled photo_camera 11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up