Новини компанії: Смачно як вдома - у комплексі «Іріс»

Новини компанії: Смачно як вдома - у комплексі «Іріс»

Ресторанний комплекс «Іріс» - це затишний заклад, де поєднується смак ексклюзивних страв європейських країн та традиції домашньої української кухні. В комплексі «Іріс» для наших гостей працює три зали: піцерія, зала домашньої кухні, бенкетна зала.

Смачні салати та м`ясні страви, українська та європейська кухня, кращі ексклюзивні рецепти піци, солодкі страви та напої на будь який смак у комплексі «Іріс»

Рекомендуємо обрати страви з оригінальною подачею та приготуванням з блоку у нашому меню: «Християнська вечеря»:

«Пляцок по-угорськи» - гарячий та ароматний картопляний млинець з ароматною начинкою або ж страву «гаряча сковорідка». Запрошуємо посмакувати та отримати чудові враження!

 Для любителів м’яса здивуємо Вас стравами з так званого м`ясного блоку:

«Дует» - поєднує в собі два види картоплі та два види м’яса;

«Відбивна ХХL» - назва страви говорить за себе – це величезна відбивна, яка вразить навіть найвибагливішого гурмана;

«М’ясна гірка» - до духмяного м’ясця додаємо свіженькі помідори та ароматні грибочки.

Для тих, кому потрібне «особливе» харчування - страва «А-ля Казка» поєднує у собі ніжно обсмажені шматочки свинини в кунжуті. Хто ж має ностальгію за сезоном пікніків, пропонуємо смачне гриль-меню. Ну і звісно ж для любителів національних українських страв для наших гостей : пельмені та вареники ручної ліпки, картопелька, деруни зі сметанкою, соління та традиційна смажена «свіжина».

З салатів на вибір європейські та звичні для наших гостей - українські.

У меню піцерії «Іріс Гламур» Ви можете обрати фірмові піци, особливі, популярні та спробувати національні для справжніх гурманів, рецепти котрих були зібрані у різних країнах:

  • Американська
  • Чеська
  • Ямайська
  • Грузинська
  • Сицилійська
  • Іспанська
  • Французька та ін..

З фірмових ексклюзивних піц комплексу «Іріс» рекомендуємо обрати нестандартну піцу-табіті – оригінальна подача у вигляді віночка або ж символічну піцу-тост, яку наші клієнти називають «великий вареник», так як подача нагадує традиційний український вареник з смачними ароматними інгредієнтами.

Популярні піци – класичні начинки за світовими рецептами, як у нас так і в інших країнах світу.

Особливі піци - це піци з смачними начинками, які найбільше люблять та найчастіше замовляють наші гості.

З десертів можна обрати традиційні млинці з різноманітними начинками, а для романтиків – «Бананова насолода» та «Полуничний поцілунок», фрукти в медовому клярі.

Завжди раді допомогти у смачній організації днів народжень, корпоративних свят, бізнес – зустрічей, романтичних вечорів, посиденьок з друзями, поминальних обідів.

Коли ж плануєте святкування вдома і немає змоги чи часу готувати у нас також діє послуга – замовлення улюблених страв та піци додому чи в офіс!

«Іріс» готує, а Ви святкуєте та смакуєте.

Друзі, нагадуємо, що незабаром сезон корпоративів, поспішайте забронювати столики та замовити улюблені святкові страви для друзів, рідних або ж колективу.

Кафе «Іріс»

096-425-45-26, 067-105-92-52

Проспект Миру, 69 (на повороті на Озерну)

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up