Новий «Renault Arkana» представили у Хмельницькому: що це за авто та чим воно особливе? (Новини компаній)

Новий «Renault Arkana» представили у Хмельницькому: що це за авто та чим воно особливе? (Новини компаній)
  • Нова модель кросовера від «Renault» вже доступна у Хмельницькому.

  • Автомобіль є вигідним рішенням для міських умов та пересування бездоріжжям.

Комфорт, безпека, мобільність, надійність — чи не найголовніші характеристики автомобіля, які цінує кожен водій. В українських реаліях ці питання є особливо актуальними, тому будь-який виробник авто має докласти зусиль, аби задовольнити всі вимоги споживачів. І саме розуміння всіх особливостей українського ринку дозволило компанії «Renault» створити особливе авто — авто, яке задовольнить найвибагливішого водія.

Мова йде про «Renault Arkana». Цю модель днями офіційно представили в Україні. Авто належить до типу кросоверів, що дозволяє використовувати його як в умовах міста, так і на бездоріжжі. Дизайн машини поєднує яскравість та інноваційність сучасного авто з продуманим ергономічним внутрішнім простором.

Особливістю дизайну нової «Renault Arkana» є використання хромованих елементів, наприклад, на декоративних молдингах та контурі засклення. Авто має колеса діаметром 17 дюймів, а дорожній просвіт складає 205 міліметрів. Нижня частина кузова обладнана захисними елементами, які подовжують термін його служби з урахуванням їзди на бездоріжжі. Все це підкреслює позашляхові властивості машини.

Внутрішнє облаштування салону «Renault Arkana» робить авто зручним як щоденного використання як у місті, так і для тривалих заміських поїздок. Великий об’єм дозволяє вмістити все, що необхідно для подорожі. У передньопривідних моделях місткість багажного відділення складає 508 літрів, і цей об’єм можна збільшити до 1333 літрів шляхом складання задніх сидінь. У салоні авто також є кілька ємностей для речей загальним об’ємом 20,5 літра.

«Renault Arkana» пристосований до використання в умовах холодного клімату. Обігрівом обладнані передні та задні сидіння, кермо, бічні дзеркала, лобове та заднє скло, а також форсунки. Двигун авто можна запустити навіть за температури -30 градусів. Кермо можна відрегулювати за висотою та вильотом, тому користування авто є зручним для будь-якого водія.

Автомобіль обладнаний бензиновим двигуном TCe 150 з турбонаддувом. Він має потужність 150 кінських сил та об’єм 1,3 літра. У змішаному циклі двигун витрачає 7 літрів палива на 100 кілометрів. Таким чином «Renault Arkana» може проїхати 700 кілометрів на одному заправленому баку. Розроблений двигун Альянсом «Renault-Nissan» у співпраці з концерном «Daimler».

Для «Renault Arkana», які обладнані двигуном «TCe 150», пропонується система персоналізації налаштувань водіння «Multi-Sense». Вона пропонує водієві три режими водіння залежно від ситуації:

Повнопривідні моделі «Renault Arkana» обладнані інтелектуальною системою, яка має три режими роботи:

Вартість нового «Renault Arkana» стартує від 477 900 гривень за умови придбання за програмою «Renault Бонус». Покупцям пропонується придбання як за повну вартість, так і в кредит терміном до семи років. Офіційним постачальником «Renault Arkana» в Хмельницькому є ТОВ «ТД „Фаворит-Авто“». Менеджери допоможуть підібрати вам оптимальну комплектацію авто, влаштувати тест-драйв у зручний час та запропонують умови придбання. Автосалон «Renault» розташований у місті Хмельницькому на проспекті Миру, 101/2. Номер телефону автомобільного дилерського центру — 067 009 7517.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up