Перевірений та зручний: чому споживачі обирають «Хмельницькгаз Збут» (пресслужба ТОВ «Хмельницькгаз Збут»)

Перевірений та зручний: чому споживачі обирають «Хмельницькгаз Збут» (пресслужба ТОВ «Хмельницькгаз Збут»)

Цьогоріч понад 5100 жителів області стали новими клієнтами «Хмельницькгаз Збуту», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ.

Водночас, півтори тисячі споживачів повернулися до перевіреної часом компанії після невдалої роботи з іншими постачальниками блакитного палива. Адже не всі гравці ринку здатні виконати рекламні обіцянки.

Серед нових клієнтів «Хмельницькгаз Збуту» є і жителі Шепетівської громади, які влітку залишились без старого надавача послуг, потрапивши на обслуговування до ПОН.

Завдяки довгостроковим тарифам «Хмельницькгаз Збут» застрахував населення від здорожчання енергоресурсу до кінця опалювального сезону. До травня 2022 року ціна кубометра для усіх побутових клієнтів компанії зафіксована на позначці 7,99 грн.

«Звісно, при виборі постачальника блакитного палива насамперед більшість звертає увагу на ціну. Однак обов’язково раджу також пересвідчитися у надійності та зручності компанії – наявності ліцензії, тривалості роботи і забезпеченні належних умов обслуговування», – зауважує директор ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Андрій Левицький.

За його словами, живе спілкування та індивідуальний підхід і досі залишаються актуальними для багатьох споживачів. Саме тому, крім сучасних онлайн сервісів, «Хмельницькгаз Збут» володіє ще й розгалуженою мережею центрів обслуговування клієнтів. Шестирічна практика роботи компанії доводить, що розв’язання складних питань на місці з конкретним менеджером дуже важливе.

Про це свідчать і відгуки старих-нових клієнтів, які повернулися до «Хмельницькгаз Збуту». Вони пояснюють, що деякі надавачі послуг просто не забезпечили належної комунікації з людьми – не подбали про фізичні точки контакту чи надавали нефахові й незрозумілі консультації.

Задля комфорту споживачів «Хмельницькгаз Збут» постійно вдосконалює онлайн і офлайн обслуговування. Зокрема, у місті Шепетівка нещодавно запрацювало нове відділення під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», а робота над покращенням електронних послуг триває постійно.

Стати клієнтом «Хмельницькгаз Збуту» також легко і зручно. Подати заяву-приєднання можна:

Зі свого боку менеджери компанії максимально спростять та прискорять усі необхідні кроки.

Наразі число клієнтів ТОВ «Хмельницькгаз Збут» перевищує 409 тисяч домогосподарств.

keyboard_arrow_up