Перфектний відпочинок у Perfect Banya

Перфектний відпочинок у Perfect Banya

Perfect Banya - кращий банний комплекс Хмельницького, за результатами голосування «Народний Бренд 2016».

Запрошуємо до першокласного відпочинку у затишній атмосфері. Для Вас працює бар та кухня, різноманітні бані та сауни. 

Існує величезна кількість методик, в основі яких лежить позбавлення від токсинів і шлаків через шкірні покриви.

І це не дивно. Шкіра - найбільший орган людини. Дайте шкірі дихати, і тіло буде Вам вдячне.

Оздоровчий ефект від сухої або вологої парилки залежить від періодичності.

Найкраще відвідувати лазню або сауну два чи три рази на місяць. Але тільки не раз на півроку або рік - тоді стійкого оздоровчого ефекту не вийде.

Банний комплекс «Perfect Banya» пропонує новий формат якісного відпочинку для усіх жителів міста Хмельницький та його гостей.

Тут Ви знайдете фінську, російську, інфрачервону сауни, турецький хамам, римську парну, джакузі та соляну кімнату.

Для Вас також працюють кріо-сауна, гідромасажна ванна, фітобочка та VIP кімната. А, щоб краще досягти оздоровчого ефекту - допоможуть пропарювання віником, обгортання, стоун-терапія, скрабування.

Щоб отримати максимальну користь від відвідування лазні, слід виконувати нескладні рекомендації:

1. Зніміть всі натільні прикраси.

2. Не відвідуйте парилку натщесерце або з повним шлунком.

3. Заповнити втрату рідини трав’яними чаями, морсом або компотом.

4. Відмовтеся від спиртних напоїв і куріння.

5. Дотримуйтесь міри.

Одним з обов’язкових атрибутів лазні є віник. Для зручності перед використанням його розм’якшують в теплій воді. Не варто боляче шмагати їм один одного, адже сила ударів не впливає на якість масажу. Набагато важливіше відчути аромат дерева, випробувати цілющу силу листя.

Найчастіше використовують березовий віник. Завдяки його міцності і гнучкості, виявляється м’яке, але глибоку дію на шкірний покрив.

Крім того, листя берези щільно прилипають до тіла і чудово витягають шлаки. Дубовий віник славиться ефірними маслами, гілки смородини відрізняються м’якістю і ароматом, а листя липи зарекомендували себе як прекрасний потогінний засіб.

Останнім часом набирає популярність масаж гілками евкаліпта. При його використанні парилка наповнюється цілющими ароматами цього чагарнику, що дуже корисно при захворюваннях гортані, бронхів або при застарілому кашлі і нежиті.

Першокласний сервіс і сучасні технології чекають на Вас за адресою м. Хмельницький, вул. Тернопільська 7, Aквапарк «7 ОКЕАН», 3 поверх.

Телефон для довідок: +38 (068) 555 16 55

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up