Понад дві сотні жителів Хмельниччини вже подбали про сплату за газ частинами (пресслужба ТОВ "Хмельницькгаз Збут")

Понад дві сотні жителів Хмельниччини вже подбали про сплату за газ частинами (пресслужба ТОВ "Хмельницькгаз Збут")

Аби зменшити платіжки за блакитне паливо під час опалювального сезону, 206 клієнтів ТОВ «Хмельницькгаз Збут» наразі обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж».

Нова пропозиція компанії дозволяє розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет рівномірно протягом року, сплачуючи за газ рівними частинами. Ця можливість вже отримала позитивні відгуки від клієнтів.

«У мене приватний будинок з газовим котлом, плитою та колонкою. Зимою для опалення і нагріву води використовую приблизно 300 «кубів» газу на місяць. Тому платіжки за газ раніше складали від трьох до чотирьох тисяч гривень за один місяць. Під час карантину для моє сім’ї це були значні суми. Коли дізналася про можливість платити за опалення рівними частинами, щоб зменшити рахунки за комуналку взимку, вирішила порадитися з близькими. На сімейній нараді дійшли до згоди, що влітку ми витрачаємо менше на комунальні послуги, а продукти коштують дешевше. Відтак, є можливість щомісяця платити тисячу гривень за газ для економії взимку. «Твій газ Рівномірний платіж» пропонує стабільність, тому для нашої сім’ї це гарний вибір», – розповідає хмельничанка Людмила.

У рамках пропозиції вартість блакитного палива складає 7,99 грн за кубометр, річний обсяг споживання енергоресурсу множиться на зафіксовану ціну, і підписники щомісяця сплачують за газ рівними частинами. Підключити тариф можна до 31 серпня нинішнього року, а діятиме він до 30 квітня наступного. Втім, аби щомісячний платіж був якомога меншим, потрібно поквапитися з переходом на тариф.

Якщо до 30 квітня 2022 року клієнт не використає увесь запланований обсяг газу, заощаджена сума повернеться на його банківський рахунок або ж залишиться на особовому рахунку для майбутніх платежів.

«Насамперед тариф «Твій газ Рівномірний платіж» сподобається власникам індивідуального опалення та колонок для підігріву води. Адже нова пропозиція усуне надмірні витрати на газ під час холодів, коли зазвичай для опалення використовується найбільше енергоресурсу і накопичується три чверті усіх боргів. Завдяки однаковим щомісячним платежам споживачі можуть зменшити навантаження на гаманці під час опалювального сезону до 40%. Крім того, новий тариф дозволить уникнути і боргів», – зауважує директор ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Андрій Левицький.

Комфортно перейти на «Твій газ Рівномірний платіж» можна:

  • у Центрах обслуговування клієнтів 104 чи відділеннях «Хмельницькгаз Збуту»;
  • на сайті компанії;
  • за телефонами контакт-центру: (0382)-686-504 або (067)-01-14-104.
  • Незабаром така можливість з’явиться і в Особистому кабінеті на 104.ua.

До речі, сто власників котлів, які першими в червні підключать тариф «Твій газ Рівномірний платіж», гарантовано отримають подарунки. Головний приз – 3000 грн на газ. Детальніше про розіграш можна дізнатися на сайті компанії.

Нагадаємо, за рішенням Уряду та НКРЕКП, від 1 травня усіх українців автоматично перевели на базові річні контракти на газ із фіксованою ціною. Втім, клієнти «Хмельницькгаз Збуту» можуть обрати й інші тарифи, зокрема, «Твій газ Рівномірний платіж».

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up