Проект "Дон Купідон" від "ОКЕЙ ФМ". Дзвоніть, щоб виграти подарунки

Проект "Дон Купідон" від "ОКЕЙ ФМ".  Дзвоніть, щоб виграти подарунки

День святого Валентина - свято, яке з нетерпінням чекає кожна закохана пара. Романтична вечеря, яскраві листівки і приємні сюрпризи. Подарунків багато не буває! Дзвони у студію «ОКЕЙ ФМ», дай відповіді на запитання та отримай приємні подарунки. До Дня всіх закоханих радіостанція проводить цікавий проект.

Щороку радіостанція "ОКЕЙ ФМ" розігрує для своїх слухачів призи до Дня закоханих. Для того, щоб взяти участь та отримати шанс виграти подарунки, потрібно з 8 лютого уважно слухати ефір радіостанції «ОКЕЙ ФМ». 

Протягом п'яти передсвяткових днів, а це 8, 11, 12, 13, 14 лютого, після умовного сигналу "Дон Купідон вже поруч" потрібно першим додзвонитися в студію. Упродовж хвилини ведучий буде зачитувати факти, а слухач має вгадати які з них правдиві, а які ні.  Серед усіх учасників, які будуть грати впродовж дня, переможе той, хто вгадає найбільше фактів за хвилину.

Кожного дня перемагатиме один учасник, який отримає подарунки від партнерів! 

Отже, не зволікайте та вмикайте улюблену радіостанцію!  Телефон прямого ефіру - 789-459. Обов'язкова умова: учасники проекту - мешканці Хмельницького.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up