Ритуальна служба Мілінських – міжнародні перевезення померлих (Новини компаній)

Ритуальна служба Мілінських – міжнародні перевезення померлих (Новини компаній)

Раптова смерть людини за межами України, нажаль, це реальність нашого життя.

Українці їдуть за кордон - в Польщу, в Німеччину, в Італію, в Чехію тощо - в пошуках роботи, грошей, щастя.

Але що робити в тяжку хвилину смерті на чужині?

Родичі не знають, сусіди не порадять, куди дзвонити і до кого звертатися з питання доставки тіла з-за кордону в Україну, в Хмельницький, в будь-яке місто Хмельницької області.

А звертатись треба до фірм, що можуть надати міжнародні ритуальні послуги та зробити перевезення померлого з країн Європи в Україну. Таких фірм на всю нашу велику країну небагато і майже всі вони в Києві. Але Київ далеко - а підтримка, порада, співчуття потрібні тут і зараз, в Хмельницькому.

Ритуальна служба Мілінських з Хмельницького - з щирим бажанням допомогти, з щирим співчуттям до родичів померлої за кордоном людини, помірним коштом - зробить транспортування померлих з-за кордону в Україну, в Хмельницький, в будь-яке місто Хмельницької області. Надамо всі консультації безкоштовно. Надамо недорогий спосіб доставки тіла на Батьківщину в найкоротші терміни.

Чому краще довірити складну справу репатріації тіла загиблого з Європи професіоналам ритуальної служби Мілінських?

Вся справа в тому, що організувати і виконати всі необхідні процедури з транспортування тіла досить складно, особливо в тих випадках, коли рідні померлого не тільки не знають мову країни, в якій знаходиться тіло, а й жодного разу не виїжджали за кордон.

Цей дуже складний організаційний процес виконується фахівцями нашого ритуального бюро оперативно і якісно тільки тому, що наші знання, досвід і навички дозволяють домовитися з представниками ритуальних агентств в інших країнах; простежити за тим, як виконуються необхідні медичні процедури, а також проконтролювати правильне заповнення і оформлення супровідних документів при перевезенні тіла за кордоном в Україну - і все це без присутності родичів та близьких померлої людини.

Ритуальна служба Мілінських - наші співробітники супроводжують труну під час всього процесу транспортування Вантажу-200, надають актуальну інформацію родичам загиблого, де конкретно знаходиться труна з тілом в даний момент.

Ми приймаємо всі турботи з перевезення Вантажу-200 з Європи на себе. Надаємо міжнародні ритуальні послуги - оперативно, цілодобово, за коштом з врахуванням реалій нашого життя в Україні. Ми маємо прямі та дружні контакти з посольствами і консульствами України в будь-якій країні Європи. Нашу ритуальну службу перевезення померлих радять європейські страхові компанії. Ми зробимо все, що від нас попросять родичі та близькі померлої людини.

Ви можете спокійно довірити перевезення тіла в Україну та організацію похорону чи кремації в Хмельницькому родинній ритуальній фірмі Мілінських.

Для нас немає кордонів та обмежень - надамо повний перелік міжнародних ритуальних послуг, зробимо доставку труни з тілом літаком, автомобілем з будь-якої країни світу в Хмельницький, в будь-яке місто Хмельницької області.

Але постає питання - яка ціна перевезення померлих сьогодні?

Вартість міжнародних ритуальних послуг залежить від багатьох факторів. Перш за все, це країна, звідки необхідно привезти труну. Наступним важливим фактором є вибір додаткових ритуальних послуг при транспортуванні тіла. Важливим фактором також є вибір ритуального транспорту, який перевозитиме труну. Найдорожчим способом транспортування Вантажу-200 є його доставка на літаку. Але перевезення померлого ритуальними катафалками є по ціні більш дешевим.

Існують варіанти зробити перевезення тіла померлого з Європи безкоштовно.

 

Якщо у Вас з'явилися додаткові питання, і ви хочете їх обговорити - дзвоніть, пишіть цілодобово.

Також, Ви можете відвідати наші ритуальні салони в Хмельницькому і узгодити процес транспортування тіла померлої людини з однієї країни в іншу.

Для оформлення перевезення померлих за кордоном в Україну, звертайтеся до професіоналів ритуальної служби Мілінських в Хмельницькому!

Наша адреса: вул. Сапунова, 2/2 (біля костьолу), с. Шаровечка, Хмельницька обл.

тел. +38 (096) 906-55-77

www.milinskiy.com

на правах реклами

keyboard_arrow_up