Що робити коли терміново потрібно продати авто? (новини компаній)

Що робити коли терміново потрібно продати авто? (новини компаній)

Ще кілька десятиліть тому, продати машину було не так складно, тому і способи продажу були традиційними та їх було цілком достатньо. Авто продавали через знайомих, на авторинках та майданчиках на вихідні, а також розміщували оголошення в газетах та спеціальних виданнях з продажу нерухомості та автівок. Кількість авто була значно меншою, тому попит на машини був високим.

На сьогодні ситуація докорінно змінилася і більшість водіїв зізнаються, що найбільшою проблемою водіїв є продати авто. З однієї сторони можливості інформаційної ери створюють більш кращі умови для реклами та реалізації по всій країні, однак з іншого боку розвинена інфраструктура авторинку сприяє щільному заповненню пропозиціями від автовласників вживаних машин.

В такій ситуації водії все частіше звертаються до спеціальних компаній та замовляють автовикуп Хмельницький.

Переваги та недоліки автовикупу

Будь-який спосіб продажу авто має як плюси, так і мінуси. Під час продажу кожний власник вирішує сам, що для нього важливо. Якщо розглядати автовикуп, то можна назвати кілька основних мінусів:

  • формування ціни авто компанією, вона може не збігатись з бажаною вартістю продавця;
  • комісія за послуги компанії, що зазвичай вираховується у вигляді відсотків від ринкової вартості;
  • не відомо, в які руки врешті решт потрапить авто, що є важливим для деяких власників.

Незважаючи на перелічені мінуси, автовикуп є найбільш зручним способом продати авто, і головним доказом цьому є європейський досвід. Насправді, в країнах Європи більшість власників вже давно звикли звертатися до професійних компаній з викупу авто.

Які ж переваги має автовикуп:

  • Терміновий продаж авто та отримання коштів у найкоротший час. Деякі компанії працюють навіть у вихідні дні. Строки оформлення угоди можуть складати всього один день;
  • Угода з заключення офіційного договору купівлі-продажу. Автовикуп – це коли юридична особа викупає авто у приватного власника, фірми, або навіть державного підприємства;
  • Юридична допомога у складних та спірних моментах. Якщо потрібно вирішити питання в МРЕВ або у суді, співробітники деяких компаній можуть надати безкоштовні юридичні послуги;
  • Викуп авто в будь-якому стані, також власник може не турбуватися про технічний стан та зовнішні вади машини. Не треба витрачати гроші для їх усунення, врешті решт компанія просто враховує все це під час оцінки машини, а ремонт та витрати на зовнішній вигляд будуть набагато дорожчими.

Отже, звертаючись до компанії з автовикупу, власнику не треба витрачати кошти на рекламу, заміну запчастин, доводити автівку до товарного стану. Окрім грошей, це значно економить час, який як відомо на сьогодні є найбільш значущим.

Які ще послуги може запропонувати автовикуп

Все залежить від умов на яких працює та чи інша компанія. Тому слід більше ретельно підходити до вибору фірми з автовикупу. Рекомендують обирати компанії з досвідом та широким набором послуг. Саме такі організації мають ресурси та штат спеціалістів з різних сфер та допоможуть продати авто в будь-якому випадку.

Серед топ компаній України на перших сходинках у рейтингах є ShopAvto https://shopavto.com/ua/. Це піонери українського автовикупу, що більше 10 років втілюють в життя ідею якісного та вигідного викупу авто.

Окрім переліченого вище, ShopAvto пропонує свої клієнтам такі додаткові послуги:

  • укладення угоди на місці дислокації клієнта у бідь-якому обласному або районному центрі України, транспортні видатки безкоштовні;
  • обробка заявок на всі марки та моделі машин у бідь-якому стані;
  • безкоштовна оцінка автівок без поїздок на СТО;
  • безкоштовні консультації по телефону;
  • угода за один день та виплата всієї суми викупу на місці.

Співробітництво з ShopAvto відбувається на взаємовигідних умовах. Компанія швидко отримує авто, а клієнт гроші з мінімальною комісією за послуги.

keyboard_arrow_up