Скільки коштує поховати людину в Хмельницькому. Перелік ритуальних послуг і ціни (Новини компаній)

Скільки коштує поховати людину в Хмельницькому. Перелік ритуальних послуг і ціни (Новини компаній)
  • Труна, хрест, ритуальна атрибутика, копка ями і катафалк.
  • Ці та інші ритуальні послуги входять до організації поховання. 
  • Міська ритуальна служба “Mеmento morі” порахувала в скільки приблизно хмельничанам обійдеться поховання
  • Детальніше дивіться в інфографіці.

Коли людина відходить у вічність, її близькі мають діло із медиками, поліцією, органом реєстрації і ритуальною службою. Аби дійти до останнього, необхідно отримати довідку про констатацію смерті, протокол огляду трупа і свідоцтво про смерть людини. Після цього переходять до поховання, що включає ряд ритуальних послуг. 

У міській ритуальній службі “Mеmento mori” склали список речей і послуг, без яких не обійтися при похованні. А також порахували, скільки це буде коштувати.

“Memento Mori” - від юридичних послуг до поховання

Похоронний дім “Memento Mori” надає послуги вже 22 роки. Агентство має всі необхідні ліцензійні документи та сертифікати для надання ритуальних послуг на території України. Окрім ритуальних агентів та організаторів, у службі працюють і психологи, і юристи. Перші допомагають перенести рідним тяготу втрати. Інші -  вирішити всі правові питання, зібрати і оформити необхідні документи.

  • Якість обслуговування, підтримка, повага та розуміння до людей –це наше основне кредо. Наше завдання позбавити людей від траурного клопоту, пов'язаного з підготовкою до поховання. Ми надаємо якісні послуги і маємо особливий підхід до кожного замовника, - каже керівник похоронного дому Микола Козловський. 

Міська ритуальна служба “Memento Mori” єдине агентство в місті, що займається похованням за рахунок пенсій. Фахівці оформляють весь пакет документів і подають їх до управління пенсійного фонду України. Таким чином, забезпечують поховання людини і займаються усіма юридичними питаннями.

“Memento Mori” має великий автопарк. Це дозволяє перевозити не лише родичів, а й учасників панахиди чи поминальної трапези. Всі катафалки оснащені системою кондиціонування й додатковими місцями для близьких.

У магазині похоронного дому “Memento Mori” можна знайти всю необхідну  ритуальну атрибутику: труни, хрести, вінки, корзини, одяг  та інше. Також можна замовити виїзну церемонію поховання з розпорядником похорону, де врахують усі побажання замовника.

У скільки обійдеться хмельничанам поховання

Перелік ритуальних послуг, які надають в “Memento Mori” є чималим. Так само як і вибір трун, одягу для померлих та іншої атрибутики. Щоб порахувати, скільки коштує померти, фахівці похоронного дому склали список тих речей і послуг, без яких не обходиться більшість поховань. Серед них:

  • домовина
  • хрест 
  • табличка на хрест
  • хрестик на домовину
  • рушник на хрест 
  • простиня під покійного
  • подушка
  • покривало на покійного
  • похоронний набір
  • копка ями
  • катафалк по місту
  • бригада по обслуговуванню процесу поховань

Загальна вартість поховання обійдеться хмельничанам від 4 825 гривень.

В залежності від додатково замовлених  послуг і якості матеріалів деяких речей, ціна може змінюватися. 

Наприклад, у “Memento Mori” можна обрати і стандартну, і ексклюзивну труну. Вартість залежатиме від матеріалу, з якого виконана як сама домовина, так і обшивка. 

До стандартних домовин відносять вироби, що виготовлені з масиву дерева. Зовнішньою обшивкою служить атласна, велюрова або шовкова тканина. Фурнітура, яка використовуються це елементи з бронзи, хромованого металу чи металопластика.

Ексклюзивні труни виконані з більш якісних матеріалів (вільха і дуб),  із глянцевим або матовим покриттям поверхні. Для внутрішньої обшивки використовується атласна або габардинова тканина. В обробці присутні елементи художнього декорування з бронзи чи хромованого металу. Можливе виконання малюнків і написів. Отож вартість домовини складає від 1 200 гривень і вище.

Такі речі, як похоронний набір, подушка, простиня, покривало для покійного, хрест і рушник на хрест теж можуть бути різної якості, а відповідно і вартості. Ціна за копку могили і послуги бригади по обслуговуванню процесу поховань коливається в залежності від виду замовлення. 

Детальніше із мінімальним переліком товарів і послуг  та цінами на них ознайомтеся в інфографіці. А також долучайтеся до сторінок “Mеmento mori” у Facebook та Instagram. 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up