Слухайте радіостанцію "ОКЕЙ ФМ" та отримуйте подарунки для коханої

Слухайте радіостанцію "ОКЕЙ ФМ" та отримуйте подарунки для коханої
  • Спеціально до Міжнародного жіночого дня радіостанція "ОКЕЙ ФМ" проводить проєкт "Пісні для коханих". 
  • Слухайте протягом дня ОКЕЙ ФМ, запам'ятовуйте саме ті пісні, що звучатимуть після спеціального сигналу, телефонуйте та отримуйте подарунки.

Весна - це пора ніжності, жіночності та подарунків. Щороку радіостанція "ОКЕЙ ФМ" проводить цікаві проєкти з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня. Цього року - це "Пісні для коханих". 

Для того, щоб стати учасником проєкту та виграти приз, слід з 2 березня уважно слухати ефір радіостанції "ОКЕЙ ФМ".  

Протягом п'яти робочих передсвяткових днів, а саме 2, 3, 4, 5, 6 березня у прямому ефірі по радіо звучатимуть "Пісні для коханих". Їх можна буде впізнати за спеціальним джинглом. Переможця кожного із п'яти днів, ведучі визначатимуть о 17:15. Ним буде той, хто перший додзвониться в студію і правильно вкаже назви всіх пісень. Кожен переможець дня отримає подарунки від радіостанції та партнера проєкту. 

Тож, уважно слухайте, знаходьте три пісні та телефонуйте на "ОКЕЙ ФМ" за номером: 789-459. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up