Створюйте майбутнє вже сьогодні разом із Освітнім Простором NewSchool! (новини компаній)

Створюйте майбутнє вже сьогодні разом із Освітнім Простором NewSchool! (новини компаній)

Розбудовувати інноваційну та ефективну освітню модель майбутнього? Втілювати новаторські педагогічні ідеї? Заохочувати відкривати світ та навчати навчатися? Поєднувати у собі ролі наставника, фасилітатора, коуча та друга? 

Якщо усе це про вас, Освітній Простір NewSchool запрошує у команду амбітних, енергійних, драйвовий, заряджених на результат та натхненних супергероїв: 

  • учителів англійської мови; 
  • вихователів в україномовні групи дитсадка; 
  • англомовних вихователів у англомовні групи дитсадка; 
  • класних керівників (менторів) у початкову школу та прескул. 

Освітній Простір NewSchool - сучасне та прогресивне освітнє середовище, що поєднує найголовніше для ефективного розвитку особистості дитини! 

Філософія NewSchool - дитиноцентризм. Це про рух за дитиною, за її мріями, прагненнями й потребами.

Однією із пріоритетних цінностей Освітнього Простору NewSchool є його команда. 

Це істинні професіонали, які надихають дітей на шляху пізнання й усвідомлення власного покликання. Які готові до реформаторських змін, гнучкі та адаптивні до викликів сьогодення. Які прагнуть розвивати й розвиватися, вдосконалювати й вдосконалюватися, навчати й навчатися! 

Творчі, креативні, здатні ділитися як знаннями, так і своїм внутрішнім світом, даруючи едьюрейнджерам цінний освітній досвід. Які безмежно люблять дітей та насолоджуються роботою з ними. 

NewSchool розбудовує та формує екологічний майданчик для професійного зростання педагогів, де кожен може органічно розкрити свій потенціал, реалізувати власні ідеї, ініціативи та проєкти за підтримки потужної команди. 

Бути частиною команди Освітнього Простору NewSchool - це 24/7 отримувати позитивні емоції в тусівці дітей та в комʼюніті однодумців. 

ГНУЧКИЙ РІЗНОТАЙМІНГОВИЙ ГРАФІК РОБОТИ

Робота в першій половині дня, другій половині дня чи увесь день: ви можете обрати найбільш оптимальний варіант залежно від власних можливостей. 

МІНІ-ГРУПИ ДІТЕЙ

У групах і класах до 15 едьюрейнджерів. Це дозволяє зосередитися на індивідуальних потребах кожної дитини та взаємодіяти з ними продуктивно й результативно.

РОБОТА В ПАРІ

Надавати підтримку один одному, обмінюватися ідеями й ресурсами, розділяти відповідальність, отримувати обʼєктивний зворотній звʼязок й поради та мати надійне плече поруч: тут діє проста формула: 15 дітей = 2 вихователя/ментора. 

ОПЛАЧУВАНЕ СТАЖУВАННЯ 

За період стажування ви у будь-якому випадку отримуєте кошти, незалежно від того, чи приймете рішення залишитися з NewSchool, чи ні. 

ПРОГРАМА МЕНТОРСТВА 

Тренінгова програма наставництва щодо цінностей, місії, структури, формату роботи, освітніх програм та методик тощо, аби швидко зануритися в атмосферу закладу. 

СИСТЕМАТИЧНІ ПРОКАЧКИ Й НАВЧАННЯ 

Регулярні щомісячні навчання команди, відвідування тематичних тренінгів, семінарів, форумів, лекцій задля підвищення персональної кваліфікації та отримання нових практичних скілів. Адже так важливо не зупинятися, аби завжди бути в топі. Ми пiдтримуємо наших педагогів у постiйному самовдосконаленні та карʼєрному зростанні. 

  • Вихователь та класний керівник (ментор) у NewSchool - це щоденний супровід й догляд дітей під час занять, уроків, ігрової діяльності, харчування, денного сну та на прогулянках. 
  • Англомовний вихователь у NewSchool - це щоденне побутове спілкування з дітьми англійською; супровід й догляд дітей під час занять, ігрової діяльності, харчування, денного сну та на прогулянках; проведення занять з англійської мови, англомовних творчих, розвивальних та сенсорних занять за програмою та методиками закладу, яких ми навчаємо. 
  • Учитель англійської в NewSchool - це проведення уроків з англійської мови за програмою та методиками закладу, яких навчаємо.

✔️Заробітна плата: від 12 000 грн./місяць

(Розмір заробітної плати залежить від рівня завантаженості, з яким фахівець готовий працювати, та кваліфікації) 

Зануртеся у світ щасливого дитинства, де здійснюються найзаповітніші мрії. Відчуйте себе «на своєму місці» у Освітньому Просторі NewSchool! 

м. Хмельницький 

Вул. Подільська, 124 

Тел: +380 (67) 663 35 53

Instagram: @prostirnewschool

Facebook: www.facebook.com/proostir

keyboard_arrow_up