“Ти у мене єдина”. Іван Гончар вітає хмельничан із 30-річчям незалежності України (Новини компаній)

“Ти у мене єдина”. Іван Гончар вітає хмельничан із 30-річчям незалежності України (Новини компаній)
  • 24 серпня Україна святкує свій 30-й День Незалежності. 

  • Ще здавна українці боронили свої свободи та права. 

  • В результаті - народилася нація сміливих і щирих людей.

Гаслом святкування 30-річчя Незалежності України є вислів "Ти у мене єдина", а її символікою - квітка. Все це невипадково. Адже квітка є образом, що розкриває ідею держави. Вона цвіте, росте й поєднує в собі чимало яскравих відтінків. Як і Україна, яка попри всі негаразди та перешкоди на шляху до світлого майбутнього, змогла вистояти, вирости й розквітнути. 

Напередодні великого для країни свята Іван Гончар звертається зі словами привітань до всіх хмельничан. До кожної жінки, яка плекає в своїх синах любов до України. До кожного воїна, який попри все боронить свою державу зі зброєю в руках. Перед ними він схиляє голову та висловлює свої побажання.

Іван Гончар вірить в успішне майбутнє своєї країни. Він закликає усіх українців підтримувати у своєму серці вогник надії. За його словами, лише згуртувавшись можна відродити державу та виплекати з неї сильну європейську країну. 

Іван Гончар каже, що українці мають жити з любов’ю один до одного і до української землі. І, безумовно, з вірою в серці. Він додає, що тільки за таких умов Україна стане заможною, сильною, європейською державою. 

Політик наголошує на тому, що держава починається з кожного із нас. Тож змінювати необхідно в першу чергу себе. Робити інакшим своє сьогодні, жити із повагою в серці, із трепетом і надією в душі. 

Він закликає всіх батьків плекати в своїх дітях ці почуття, як робить і сам Іван Гончар у своїй сім’ї. Адже лише так можна посадити зерно пошани до всього, що оточує навколо. У тому числі до рідної неньки України, яку повсякчас варто любити і відстоювати. 

keyboard_arrow_up