Поради для хмельничан: що заважає трейдеру працювати на ринку Форекс (Новини компаній)

Поради для хмельничан: що заважає трейдеру працювати на ринку Форекс (Новини компаній)

Хорошим трейдером може стати лише дисциплінована, сконцентрована та хоробра людина. Тренуватися у цьому напрямку і набувати такого потрібного досвіду ви можете самостійно на демонстраційному рахунку або знайти гідного наставника. Та залишати все на початковому рівні не потрібно.

Якою б сміливою людина не була б в житті, торгівля на ринку Форекс неодмінно буде викликати певні страхи. Трейдер починає боятися приймати рішення, понести втрати від поганих угод, здатися смішним в очах своїх колег чи родичів. Він боїться утримувати довгий час гарну угоду, боїться сильної волатильності або мінливості, боїться зазнати величезні втрати, які не дозволять вести подальшу торгівлю.

Саме страх і є тим самим бар'єром всередині людини, який не дає їй мислити раціонально. Ще складніше стає у моменти, коли доводиться приймати рішення щодо своєї ж стратегії. У таких ситуаціях гравець починає ціпеніти, і його торгівля повністю паралізується.

Чому ви вирішили торгувати?

Кожна людина по-своєму відповідає на це питання. Когось приваблює емоційна та інтелектуальна складова торгівлі, хтось отримує задоволення від підкорення нових вершин. Є також категорія людей, які хочуть бути господарями власного життя і для цього обрали саме форекс, який пропонує їм таку можливість.

Дайте відповідь на це запитання, а ще краще, запишіть відповідь перед монітором комп'ютера. Варто також відповісти на питання: що заважає вам стати хорошим або ще кращим трейдером. Якщо ж ви вже досягли серйозних результатів в торгівлі, чому зупинилися на цьому етапі?

Самооцінка – ще один важливий момент в житті кожної людини і тут також можуть ховатися серйозні бар'єри. Сама по собі хоробрість часто несе серйозну небезпеку. Але якщо ви дотримуєтеся дисципліни, суворі правила допоможуть підібрати вам виграшну і перспективну угоду, а хоробрість дозволить укласти її і утримувати достатню кількість часу. Саме самооцінка дозволяє забезпечити належну дисципліну для трейдера, чого часто так не вистачає.

Самоконтроль – це саме та якість, яка дозволяє людині абстрагуватися від зовнішніх труднощів, знаходити вихід з найскладніших ситуацій і зосереджуватися на самому процесі торгівлі. В наступний раз, коли перед вами знову з'явиться перспектива укласти вигідну угоду, але внутрішні бар'єри будуть заважати це зробити, спробуйте реалізувати свої наміри на демонстраційному або центовому рахунку. Переконайтеся, що ви мали рацію в своїх міркуваннях. Швидше за все, це надасть вам впевненості і дозволить наростити прибуток в подальшому.

Поради для самоконтролю для хмельничан

Обмежуйте ризики і помічайте програшні позиції. Зробивши помилку, визнайте її на початковому етапі, не допускаючи ще більших втрат. Боріться з собою, адже спроба змінити ринок ні до чого не призведе. Робіть зусилля, щоб увійти в число успішних трейдерів. Якщо з усієї серйозністю підійти до торгівлі на ринку Форекс - успіх не заставить себе довго чекати.

Хмельничани візьміть собі до уваги дані правила, зробіть правильні висновки, та починайте торгівлю на валютному ринку Форекс.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up