У Хмельницькому відкривається магазин «Тортіно» (Новини компаній)

У Хмельницькому відкривається магазин «Тортіно» (Новини компаній)
  • Вас цікавить кондитерський інвентар і сировина?
  • Тоді Вам до нас,  запрошуємо кондитерів та любителів кондитерського мистецтва на відкриття нового магазину «Тортіно» у м. Хмельницький, за адресою вул. Свободи 20/2(навпроти автосалону «INFINITI».

Пропонуємо для Вас:

  • Широкий асортимент кондитерської сировини: шоколадна (кондитерська) глазур, натуральний шоколад, суміші для випікання, дріжджі, вершки, какао, розпушувачі, какао-масло, барвники, ароматизатори, топінги, сиропи, горіхи, згущувачі, наповнювачі, джеми, згущене молоко, ванілін, ванільний цукор, спеції, сирна та молоковмісна продукція і  багато іншого.

  • Широкий вибір кондитерських інструментів для роботи з кондитерськими виробами: форми для випічки, молди, коврики, флористика, підноси, підложки, серветки, формочки, мішки, насадки, плунжери, силіконові килимки, форми для роботи з шоколадом, качалки, вирубки для мастики, вирубки для пряників, посуд для фуршетів і т.п.

  • А також прикраси для кондитерських виробів: посипки, вафельні пластини, мастика, гелі для декорування, цукровий декор, мереживо, топери, харчові олівці та багато іншого.

Магазин «Тортіно» створений для людей, які полюбляють радувати своїх рідних та близьких свіжою випічкою, вишукано оформленими кондитерськими шедеврами.

Якщо Ви хочете зробити Ваше свято та будні незабутніми, звертайтесь до нас! «Тортіно» допоможе у створенні неперевершених тортів, тістечок, маффінів і всяких кондитерських смаколиків!

Слідкуйте за новинами на нашому сайті tortino.com.ua та соцмережах Instagram @tortino.com.ua, Facebook https://www.facebook.com/tortino.com.ua.

Зробимо життя солодким!

keyboard_arrow_up