У Хмельницькому з’явиться багатофункціональний простір, що поєднає в собі культуру їжі, шопінгу та відпочинку (Новини компаній)

У Хмельницькому з’явиться багатофункціональний простір, що поєднає в собі культуру їжі, шопінгу та відпочинку (Новини компаній)
  • Urban Street це культурний центр, що служитиме каталізатором розвитку міста та сприятиме створенню інноваційної платформи.

  • Платформа представляє собою торговий простір, зони для відпочинку, бізнес-середовище та локації для проведення заходів.

  • Простір покликаний гармонійно поєднати людину, природу та місто, оживити його, зробити сучасним та привабливим.

  • Над концепцією URBAN STREET працювали близько 2-х років, тому проект є продуманим до деталей.

Створюється не просто торгова платформа, а середовище, де в майбутньому ви та ваші діти будуть навчатись, працювати, відпочивати та й загалом проводити весь свій час.

Будівництво URBAN STREET розпочалося ще півроку тому за адресою Старокостянтинівське Шосе, 2/1Г. Тут будуть розташовані бутіки, ресторани, кафе, ринок вуличної їжі, критий продуктовий ринок, фестивальна площа, місця для відпочинку, дитячі майданчики, підземні та надземні паркінги. Також буде бізнес-простір, концепт якого поки що в таємниці. Площа території комплексу складатиме 8 гектарів.

URBAN STREET — простір, що складається з п’яти напрямів:

  • Boutique Streets — це бутікові вулиці, що вміщують в собі магазини, шоу-руми, бутіки, де люди перш за все прогулюючись відпочивають, а потім вже з комфортом купують. Перші приміщення Бутікових вулиць здадуть в експлуатацію вже до кінця цього року.

  • Urban Bazar — це критий ринок з акцентом на якість та різноманіття смаку фермерських продуктів. Особливо цікавим буде поєднання будівлі з природою, адже у приміщенні будуть рости дерева. Також у зимовий період в приміщенні підтримуватимуть температуру +10 — +15 градусів.

  • Mood Food — триповерховий ринок вуличної їжі. Перший поверх — це простір, де можна буде придбати продукти, посуд, квіти, літературу або ж просто присісти випити смачної кави чи вина. Другий поверх займатиме сімейний ресторан, що матиме різноманітні напрями гастрономії країн світу. Крім того, на цьому ж поверсі розмістять професійну кухню-студію, де відомі шеф-кухарі навчатимуть дітей кулінарній майстерності. На третьому буде розташована тераса площею 1300 квадратних метрів з концертним майданчиком. Тут влаштовуватимуть різноманітні заходи.

  • Бізнес простір нового формату.

  • Багатофункціональний комплекс, концепт якого поки що в секреті.

 

URBAN STREET як локація для відпочинку

На території URBAN STREET створюють дві локації для відпочинку. Перша — це фестивальна площа для проведення заходів, де влаштовуватимуть різноманітні фестивалі, концерти, покази мод. Цей напрямок вже розвивають разом з громадськими організаціями міста Хмельницького.

Друга локація — це простір для комфорту, для гармонії людини з природою, для відпочинку сім’ї та спілкування, або ж навпаки, щоб провести час на самоті.

 

URBAN STREET — безбар’єрний простір

Головним принципом проектування інфраструктури є її комфорт та доступність для кожної людини. Територія буде адаптована для пересування маломобільних груп населення. Для комфорту на території влаштовані ліфти, пандуси та вуличні ескалатори.

Потрапити до URBAN STREET автомобілем можна буде через чотири в’їзди. Для автомобілістів облаштують п’ять наземних стоянок, а також дві дворівневі підземні. Загалом у комплексі буде 1100 паркомісць.

По всій території комплексу встановлять фірмові елементи благоустрою: навігаційні стели, ліхтарі, сміттєві урни, велопарковки та лавки. Також URBAN STREET матиме сучасну автобусну зупинку, яка об’єднуватиме архітектуру та озеленення комплексу. Зараз поряд з комплексом прокладають нову вулицю — Січових стрільців.

 

Більше про проект ви можете дізнатись у соціальних мережах Facebook та Instagram. Шукайте інформацію за хештегом #urbanstreet_km або ж телефонуйте за номером +380673703322.

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up