Відпочинок на Дністрі та Збручі: умови, ціни і карта

  • 13987

Якщо вам не виходить поїхати на море чи на відпочинок за кордон, то не варто засмучуватися. Поплавати, засмагнути і половити рибку можна і зовсім поруч. Ми підготували для вас огляд місць для відпочинку на Дністрі і Збручі.

...

Щоб відпочити “на воді” не обов’язково шукати дороговартісні тури за кордон чи їхати на море в Одесу. Задовольнити навіть найвибагливіші забаганки можуть на Дністрі та Збручі. Такий відпочинок давно став популярним. Вдосталь накупатися, позасмагати і насолодитися природою можна зовсім близько. Пропонуємо вашій увазі бази відпочинку на Дністрі та Збручі, де можна відпочити вже цього літа.


Вілла «Перлина Дністра»

Адреса: Чернівецька обл., Сокирянський р-н, с. Непоротово
Тел.: +38 (098) 541-54-71, (095) 881-33-37
Сайт: www.perlynadnistra.com.ua
Вартість проживання: 2-місний номер - від 1000 гривень, 3-місний - від 1250 гривень, 2-місний в котеджі - від 1300 гривень, котедж (8 чоловік) - від 5200 гривень. Додаткове місце 200 грн. Діти до 7 років без надання окремого місця – безкоштовно. У кожному номері є санвузол, телевізор з супутниковим телебаченням, кондиціонер, холодильник, міні-сейф. У котеджі обладнана кухня. Безкоштовний Wi-Fi.
Харчування:
• Повний пансіон (триразове харчування) - 450 грн з особи.
• Сніданок або півпансіон (дворазове харчування) - за домовленістю.
• Є можливість проживання без харчування.
Розваги: У будь-яку пору року ви знайдете собі захоплююче заняття. Купання в річці, прийом сонячних ванн (на власному піщаному пляжі з шезлонгами), риболовля, сауна на дровах, прогулянки по Дністру на яхтах і катамаранах. Також можна влаштувати галасливий вечір з шашликами та іншою місцевою кухнею та напоями або ж просто насолодитися навколишніми пейзажами. Круглий рік бажаючі можуть відвідати Галицький Свято-Миколаївський чоловічий монастир на березі Дністра в с. Галиця на місці язичницьких капищ.

База відпочинку «Перлина Дністра» - один з найбільших і унікальних комплексів європейського рівня на березі річки Дністер, де у будь-яку пору року ви зможете знайти для себе захоплюючі заняття.


Компанія «Каскад»

Адреса: Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський р-н, с. Устя
Тел.: +38 (067) 262-76-55 Антон Костянтинович.

Компанія «Каскад» пропонує відпочинок, наповнений незабутніми враженями по річці Дністер. Прогулянки на теплоходах «Хотин» та «Поділля», допоможуть вам розслабитись від сірих буднів та отримати масу яскравих вражень. Є можливість обрати свій маршрут або скористатись визначеним  маршрутом. Як правило, відвідують Хотинську фортецю, Врубівці, де було перше поселення на Поділлі, монастир. За бажанням гостей теплоходів супроводжує екскурсовод.

На теплоходах можна не тільки отримати позитивні враження, але скуштувати смачну їжу.

Прогулянки на теплоходах «Хотин» та «Поділля» - це гарна можливість провести насичений позитивними емоціями день і подарувати собі і своїм близьким чудовий настрій. Збирайте команду (до 50 чоловік) і вирушайте в захоплюючу прогулянку на теплоході.


Садиба над Дністром

Адреса: смт.Стара Ушиця, Кам'янець-Подільський район
Тел.: +38 (097) 742-63-02
Вартість проживання: від 150 грн.
1) Кімнати в будинку із загальними зручностями; можливий варіант оренди повністю будинку;
2) Номери із індивідуальним туалетом та душом, власною терасою. Кімнати та номери з євроремонтом, зручні нові ліжка та меблі, телевізори, вентилятор. В користування надається постільна білизна, кухня з електричною плитою, мікрохвильова піч, холодильник, електрочайник, наявний увесь необхідний посуд для приготування їжі, постійна гаряча та холодна вода. Також є літні душі з гарячою водою та туалети на вулиці.
Розваги: На території садиби є альтанки та мангали для приготування шашлику, гойдалка та майданчик для засмаги, парковка для автомобілів. Є великий басейн та лежаки для засмаги. З подвір'я садиби відкривається неймовірний пейзаж на круті схили Дністра та саму річку. До води 400 метрів. Поруч з садибою є ліс та пляж.

Чудове місце для відпочинку та рибалки на річці Дністер на території Національного парку "Подільські товтри".

База відпочинку «Заграва»

Адреса: Хмельницька обл., Городоцький район, смт. Сатанів, с. Мартинківці
Тел.: +38 (068) 853-43-51
Вартість проживання: 1-кімнатний "Хостел" - 260 грн, 1-кімнатний "Стандарт" - 380 грн, 3-кімнатний "Напівлюкс" - 520 грн, 3-кімнатний "Люкс" - 750 грн. У номерах (крім типу "Хостел") санвузол, душ, зручні меблі, холодильник,  супутникове TV, Wi-Fi.
Харчування: Для гостей, які завітали у наш відпочинковий комплекс «Заграва» ми пропонуємо насолодитися смачними та корисними стравами домашньої кухні. А для найменших наших відвідувачів, розроблене спеціальне дитяче меню в приготуванні якого використовують тільки екологічні та органічні продукти.
Розваги: Поле для гри в волейбол. Катамарани. Відокремлена зона для стрільби з лука. Зони для велопрогулянок. Можливість організувати екскурсію. Риболовля. Сауна.

Туристичний комплекс "УСЛАД"

Адреса: с. Ломачинці, Чернівецька обл.
Тел.: +38 (067) 11-11-911
Вартість проживання: Будинок VIP (на 3 особи зі сніданком) – від 2400 грн/доба. Будинку на воді (на 4 особи зі сніданком) – від 2400 грн/доба. Будиночок стандарт (на 2 особи зі сніданками) – від 1600 грн/доба.
Розваги: прогулянки Дністром на яхті, катері чи катамарані; катання на водних лижах, або вейкборді, водні мотоцикли. Басейн, сауна на дровах.

Котедж "Під лісом"

Адреса: Хмельницька обл., Городоцький р-н, с. Сатанівська Слобідка
Тел.: +38 (097) 664-33-78
Вартість проживання: котеджі на 2-4 людей - 700-800 грн, на 4-6 людей - 900-1100 грн, 8-10 людей - 1500-2000 грн. 1-місний номер - 200 грн, 2-місний - 300-450 грн 3-місний - 400 грн.
В котеджах є кухонна плита, холодильник, електрочайник, санвузол, фен.
Харчування: за 200 метрів від котеджів є кафе, де можна замовляти сніданки, обіди і вечері.
Розваги: біля котеджів є альтанка на 12 місць та мангал, де можна посмажити шашлики, за 10-15 хвилин можна дійти до річки Збруч.


 

#партнерський проєкт

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up