Вигідно змінюйте постачальника газу за допомогою Приват24: покрокова інструкція (Новини компаній)

Вигідно змінюйте постачальника газу за допомогою Приват24: покрокова інструкція (Новини компаній)
  • ПриватБанк запустив перший в Україні онлайн-сервіс підписки і керування постачальниками комунальних послуг.
  • Підключитися до газопостачання можна всього в кілька кліків за допомогою Приват24.

Із 22 жовтня почав працювати онлайн-сервіс “Газ для людей”. Його запустили ПриватБанк разом із компанією “Нафтогаз України”.

Партнерський проєкт доступний більше ніж 12 мільйонам користувачам Приват24. Він дозволяє підключитися до газопостачання від ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України». Ціни на газ від цієї компанії за жовтень виявилися в середньому на 40% нижчими, ніж у інших постачальників. 

Нова послуга від ПриватБанку надає змогу користувачам укласти договір на постачання газу всього в декілька кліків. Сервіс дозволяє контролювати поставки газу і оплачувати їх через Приват24.

Змінити постачальника газу у новому сервісі зручно і головне - просто. На веб сайті Приват24 потрібно знайти розділ «Послуги/Мої постачальники/Газопостачання». Далі - обрати адресу помешкання, яке бажаєте перевести на обслуговування до нового постачальника газу. Наступний крок - під карткою з адресою знайти вкладку «Газопостачання» з чинним тарифом на блакитне паливо від Нафтогазу. Натиснувши на «Нафтогаз», потрібно у формі приєднання зазначити або вказати персональні дані та EIC-код (індивідуальний газовий код помешкання, вказаний у квитанції за розподіл газу).

  • Ми розширюємо платформу оплати комунальних послуг та даємо українцям можливість обирати власного постачальника газу. Ніяких паперів, офісів газопостачальника або відділень банку – укласти договір на постачання газу можна за декілька кліків та підписати його електронним підписом. Надалі контролювати поставки онлайн та оплачувати послуги через Приват24. Це принципово нова платформа, яка відкрита для співпраці з постачальниками будь-яких послуг в країні, – каже голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл.

Підписати сформовану заявку можна за допомогою SmartID. Нагадаємо, SmartID - це кваліфікований електронний підпис, що є аналогом власноручного підпису. Він зберігається в захищеному хмарному сховищі, а його використання підтверджено Законом України “Про електронні довірчі послуги”. Додаткових пристроїв і додатків для зберігання SmartID не потрібно.

Вже після відправки заявки, протягом трьох днів із вами зв’яжуться спеціалісти ГК «Нафтогаз України» для завершення процедури підключення.

  • Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» активно працює над розширенням партнерської мережі. Партнерство з великим державним банком надає більше можливостей для побутових споживачів газу приєднатися до Нафтогазу. Ми очікуємо, що співпраця з ПриватБанком зробить газовий сервіс ще зручнішим для клієнтів, — зазначив Максим Рабінович, директор ГК «Нафтогаз України».

Загалом «Нафтогаз України» пропонує для своїх побутових клієнтів два тарифи на газ – «Місячний» та «Річний». Наразі компанія займає приблизно 2% роздрібного ринку газу. До планів газопостачальної компанії входить збільшити показник до 15% вже в найближчі кілька років.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up