"Впевнено вперед та за правилами з Автошколою NAVI”. Отримайте посвідчення водія та кермуйте з задоволенням! (новини компаній)

"Впевнено вперед  та за правилами з Автошколою NAVI”. Отримайте посвідчення водія та кермуйте з задоволенням! (новини компаній)
  • У пошуках найкращого способу отримати водійське посвідчення і відчуття на дорозі як «риба у воді»?
  • Автошкола Наві - ваш надійний партнер.

Команда автошколи NAVI готова ділитися з кожним нашим учнем ключовими перевагами навчання, де відповідальність, увага, безпека, комфорт та якість - головні пріоритети. Наші переваги роблять процес навчання зручним та ефективним.

Досвідчені інструктори:
Колектив досвідчених інструкторів допомагає кожному впевненими кроками на шляху до водійського посвідчення. Вони володіють глибоким розумінням правил дорожнього руху та сучасних методів навчання та максимально поглиблено викладають деталі аби ваше навчання було змістовним та ефективним.

 

Новий парк автотранспорту:
У кожного учня є можливість навчання на нових сучасних авто, які забезпечують безпеку і готовність швидше засвоїти навички водіння і бути готовим до реальних ситуацій у дорозі.

Індивідуальний підхід:
Кожен учень має свої сильні та слабкі сторони і відповідно до кожного підходимо із розумінням та акцентуємо саме на тих навичках, які потребують особливої уваги.

Багатоформатне навчання:
Автошкола Наві має багатоваріантність занять, пропонуючи декілька форм навчання. Можна обрати денні, вечірні або ж онлайн-заняття, що  максимальну адаптивно до вашого розкладу.

Підготовка до здачі екзамену:
Колектив автошколи Наві  не лише навчає водінню та теорії, а й готує до успішної здачі екзамену.Ми надаємо інформацію та практичні навички, необхідні для отримання водійського посвідчення без зайвих турбот.

Вартість навчання:
Спочатку  може здатися, що навчання в автошколі - це дорого. Проте, ми прагнемо робити його доступним. Вартість теоретичного курсу - 4000 грн, вартість практичного - 4000 грн + 500 грн 1 заняття 60 хв з інструктором.

Оплата частинами:
Ми розуміємо, що оплата навчання може бути не простим завданням для багатьох. Звісно ми ідемо на зустріч, якщо є такі побажання. Є можливість оплати частинами.

Реєструйтесь до автошколи NAVI та відкривайте для себе нові горизонти за кермом!

м. Хмельницький
вул. Панаса Мирного 18В (район Озерна), 2 поверх, 5 кабінет.
тел.: +38 (068) 750-24-66
вул. Степана Бандери 2/1А (ТЦ Монблан) 3 поверх, 314 кабінет.
тел.: +38 (098) 490-09-90

Інстраграм: https://www.instagram.com/autoshkola_navi/
Facebook: https://www.facebook.com/avtoshkola.navi
Сайт: https://www.navi.km.ua/

keyboard_arrow_up