Як доглядати за волоссям влітку. Поради експерта (Новини компаній)

Як доглядати за волоссям влітку. Поради експерта (Новини компаній)
  • Розкішне, блискуче й доглянуте волосся - мрія багатьох.

  • Та часто зовнішні фактори забезпечують протилежне.

  • Як зберегти його красу влітку, розповіла засновниця салону краси “Геометрія” Каріна Поліщук.

Палаюче сонце, морські хвилі чи звабливі тенета басейну - все це приносить особливе задоволення влітку. Та насправді традиційний сценарій спекотного відпочинку може нанести неабияку шкоду. Мова йде про волосся. Допоки ви насолоджуєтеся літніми днями, воно може стати менш привабливим або й взагалі набути небажаного вигляду. Саме тому варто знати, як зберегти красу волосся в найтеплішу пору року.

Засновниця салону краси “Геометрія” Каріна Поліщук щоліта стикається із клієнтами, які потребують одних і тих самих послуг. Зокрема це ті, хто приходить із ламким, сухим й вигорівшим на сонці волосям. Такий його стан у спекотну пору року не випадковість. Бо влітку, пояснює Каріна Поліщук, волосся піддається негативному впливу чи не найбільше. Тому й потребує в цей період особливого захисту. Через це, фахівці рекомендують носити влітку головні убори. Якщо ж капелюх чи панама вам не до лиця, прислухайтеся до інших порад. Та спершу варто зрозуміти: чому необхідно захищати свою шевелюру.

Від чого рятувати волосся влітку

Пошкоджені та ламкі локони - саме те, від чого варто вберегти волосся. Стається так через сонячні промені й солону морську воду. Саме ці фактори негативно впливають на гладку структуру волосяних кутикул. В результаті - волосся стає, мов солом’яним. Крім того, з’являються усім відомі посічені кінчики. Утворюються вони шляхом розшарування верхнього шару волосини. “Такий стан волосся потребує лікування”, - каже Каріна Поліщук.

Ще одним неприємним наслідком для структури волосся є його вигорання. Засновниця салону краси “Геометрія” розповідає, що стикаються із цим і блондинки, і брюнетки. Відбувається так через вплив тих самих сонячних променів. Вони роблять волосся крихким. Відповідно й втрачається його природне захисне покриття. Внаслідок цього відбувається втрата пігменту, що забезпечує вигорання.

Як захистити волосся

Щоб зберегти привабливий вигляд волосся, деякі користуються домашніми масками. Варто лише “загуглити”, як подібних рецептів з’являється чимало. Проте Каріна Поліщук запевняє, всі вони не є ефективними. Мовляв, дійсно якісний захист волосся можна досягти за використання спеціальних засобів. 

Засновниця салону краси “Геометрія” рекомендує використовувати марку Wella. Лінійка містить всі необхідні влітку засоби для волосся. Наприклад, шампуні, кондиціонери та спреї, які ефективно захищають від ультрафіолету. Все це через наявність у їхньому складі SPF-фільтрів.

Влітку волосся особливо потребує зволоження. На допомогу прийдуть професійні зволожуючі маски. Придбати такі можна в салоні краси “Геометрія”. Окрім засобів для зволоження, салон має особливу літню пропозицію: “Сонячний догляд”. Вона включає нанесення спеціальних засобів, що допоможуть волоссю довгий час залишатися шовковистим і доглянутим. 

Засновниця салону краси “Геометрія” нагадує, що волосся - обличчя способу життя людини. Адже на його стані відображається все: від шкідливих звичок до раціону їжу. Саме тому дбати про нього варто не лише посезонно. Тоді локони завжди матимуть здоровий і привабливий вигляд.

вул. Староміська, 52Б
тел. 096-954-24-72

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up