Як продавати через facebook на рівні ПРОФІ (Новини компаній)

Як продавати через facebook на рівні ПРОФІ (Новини компаній)

ТОПовий Український експерт, Олександр Канцлер, проведе свій фірмовий майстер клас — Як продавати через facebook на рівні ПРОФІ.

Це практичне, комплексне навчання з просування бізнесу через Facebook для тих, хто хоче вийти на дійсно високий рівень продажів.Перша година для новачків і тих, хто хоче відшліфувати базові знання. Наступні 5 годин будуть насичені інформацією та практикою високопрофесійної роботи.

КОНТЕНТ. Блок #1

•  Рівні маркетингової стратегії, ефективна SMM стратегія

•  Головне у контент плані. Як скласти, приклади та ідеї для натхнення

•  Правильне оформлення сторінки в facebook щоб збільшити обсяг продажів

•  EdgeRank, як підвищити показники якості і ранжування своєї сторінки

•  Як спонукати користувачів більше взаємодіяти з вашою сторінкою та рекламою

•  Який контент "працює" краще. Як його створювати. Яскраві приклади

 

ПРОДАЖІ. Блок #2

•  Робота з Facebook  Ads Manager та Business Manager

•  Практика визначення цільової аудиторії, Look-alike аудиторії, Facebook pixel

•  Налаштування таргетингу. Робота ювеліра

•  Ремаркетинг. Як повернути клієнтів на вашу сторінку

•  Рекламні пости. Розбір хороших прикладів

•  Розбір кейсів (як налаштували, скільки коштувала реклама, який отримали результат)

•  Трафік, лідогенерація, конверсія

•  Тренди, лайфхаки та секрети економії бюджету

•  Що працювало найкраще у 2018 і поради на 2019

 

Навчання максимально практичне і побудоване таким чином, щоб усе, що почуєте, ви змогли примінити у своєму бізнесі починаючи уже з наступного дня. Бізнес-семінар дасть вам хороше розуміння як збільшити обсяг продажів уже у 2018р. та підготує до нового етапу ефективних продажів на 2019р.

 

ПРО СПІКЕРА

Олександр Канцлер практикуючий спеціаліст, один з кращих експертів України по просуванню через соцмережі. Провів близько 100 бізнес-семінарів. Засновник Diez.agensy. Створив додаток для просування у instagram — insta.tools.

 

7 грудня онлайн-семінар

РЕЄСТРУЙСЯ прямо зараз

https://m.riamedia.com.ua

063 799 99 74

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up