Як продавати у Facebook та Instagram. Великий бізнес-семінар.

Як продавати у Facebook та Instagram. Великий бізнес-семінар.

Ніякої води, тільки практика. 30 березня в Вінниці відбудеться бізнес-семінар «Як продавати у Фейсбук та Інстаграм». Цей захід як для досвідчених, так і для початківців бізнесменів, яким потрібно багато нових клієнтів. Своїми навичками з вами поділяться першокласні фахівці-практики.

Захід пройде в Галереї «ІнтерШик» на вулиці Артинова, 12а. Обіцяємо максимум корисної інформації і приємну атмосферу. Знань, отриманих на семінарі, буде досить для того, щоб уже в цей же вечір запустити свій перший грамотно налаштований рекламний пост. Ніяких додаткових книжок або вебінарів на цьому етапі не потрібно: одразу — до діла.

Чому вигідно продавати через Фейсбук і Інстаграм

Це дешево, швидко і ефективно. Значно збільшити продажі можна навіть за три долари в день. Результат від реклами саме в цих соціальних мережах найбільш прогнозований і високий. Навчившись правильно налаштовувати параметри платних постів, ви швидко відчуєте взаємозв’язок між кожним витраченим центом і кількістю нових клієнтів.

Такі результати складно отримати від реклами в медіа і навіть через платне просування у Google. І, що важливо, промо-пост аудиторія побачить миттєво. І тільки вам вирішувати: це будуть десятки тисяч користувачів або ж лише кілька сотень, зате максимально зацікавлених у ваших послугах або товарах. Обидва варіанта можуть бути доцільними. В яких випадках — дізнаєтеся на семінарі.

Хто буде вести семінар

Про рекламні компанії в Фейсбуці вам розповість Ірина Олійник. Вона провідний спеціаліст вінницької ContextSisters Agency — компанії, яка надає комплексні послуги просування в інтернеті. Ірина налаштувала рекламні кабінети в Фейсбуці більш ніж півсотні компаній. Тепер вона навчить цьому тонкому ремеслу і вас.

Про Інстаграм буде розповідати один з кращих фахівців в Україні — Олександр Канцлер. З ним можна познайомитись заочно: вбийте в пошуковику його ім’я і отримаєте велику кількість посилань на інтерв’ю і відео з майстер-класів. Олександр — засновник Diez.agensy, провідної компанії з просування бізнесів в Фейсбуці і Інстаграмі. Він же один з творців Insta.tools, автоматизованого сервісу, який дозволяє навіть компаніям з дуже вузькою цільовою аудиторією швидко знайти в Інстаграмі своїх клієнтів.

А Микола Злотницький, представник компанії AutoMoto.ua і фахівець з SMM без бюджету, розповість, як безкоштовно нарощувати в соцмережах «теплу» аудиторію. Микола поділитися своїми кейсами, наприклад: як вклавши в просування поста лише один долар, він зміг добитися 60 тисяч переглядів. А ще дасть майстер-клас — як, не витрачаючи ні цента, зібрати за місяць до п’яти тисяч передплатників на свою бізнес-сторінку.

Яку користь принесе вам цей семінар

Ви отримаєте чіткий алгоритм дій — від запуску і настройки рекламного кабінету до взаємодії з клієнтами за допомогою тих широких інструментів, які надають Фейсбук і Інстаграм. Дізнаєтеся, як правильно вести бізнес-сторінку в Фейсбуці і бізнес-профіль в Інстаграмі.

Навчитеся працювати з цільовою аудиторією. Вам продемонструють, як правильно налаштовувати параметри таргетингу, щоб показувати рекламу тільки тим людям, які дійсно можуть зацікавитися вашими послугами або товарами.

Дізнаєтеся про основні принципи написання промо-тексту у соцмережах — яким повинен бути пост, щоб користувач не тільки звернув на нього увагу, а й прочитав до кінця і перейшов за посиланням на вашу сторінку, лендінг або інтернет-магазин.

На семінарі буде багато реальних прикладів просування українських компаній в соціальних мережах. Побачите, на кого потрібно орієнтуватися і яких чужих помилок краще не повторювати.

Спікери поділяться безліччю лайфхаків і практичних порад. Ви, наприклад, знаєте який відсоток картинки має займати нанесений на неї текст, щоб Фейсбук показав ваш пост максимальній кількості людей? А Ірина Олійник знає і вам про це розповість.

Якщо буде цікаво щось ще — задавайте спікерам питання. Відповіді у них знайдуться.

___

ТУТ Ви можете зареєструватися на семінар і подивитися детальну програму. Ціна на квитки - 350 гривень.

Навіть, якщо вам їхати до Вінниці дві-три години, не пожалкуйте свого часу. Знання які ви отримаєте тут за один день, ви зможете використовувати протягом цілого року, щоб силою соцмереж вивести свій бізнес в топ.

(063) 799 99 74 — телефонуйте, якщо виникнуть питання

  - ми в соц-мережах

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up