Як продовжити життя електрогенератора (новини компаній)

Як продовжити життя електрогенератора (новини компаній)

Електрогенератор покликаний виручати вас в разі відключення світла. Аби він не підвів у найбільш відповідальний момент, його потрібно правильно експлуатувати.

Планові чи аварійні відключення світла через війну знову стали звичною частиною життя українців. Через це люди почали шукати альтернативні джерела енергозабезпечення. Найпоширенішим та оптимальним вибором стають побутові електрогенератори. Прилади потужністю 3-6 кВт за відсутності напруги в центральній мережі протягом кількох годин можуть забезпечувати одночасну роботу холодильника, телевізора, чайника та освітлювати помешкання.

Зазвичай це бензинові генератори із відносно невеликим робочим об’ємом 150-500 см3. Придбати такий прилад - половина справи. Задля коректної роботи на всю заявлену потужність, потрібно дотримуватися простих правил.

Найперше, провести обкатку генератора. Для цього достатньо протягом перших 100 робочих годин запускати його на потужність не більше - 70%. Це забезпечить якісне шліфування поверхонь і дозволить обладнанню увійти в повне навантаження без несприятливих наслідків.

Наступне правило - тримайте генератор в чистоті. З нього потрібно вчасно та ретельно забирати пиловий наліт й інший бруд. Також слід запобігати надмірному потраплянню вологи.

Важливо не допускати перегрівання генератора. Це суттєво може знизити термін його життя.

Також на тривалість експлуатації впливає своєчасність технічного обслуговування. За вчасну заміну оливи, фільтрів та інших запчастин генератор віддячить вам роками надійної служби й не підведе у найбільш відповідальний момент.

Останнє, але не менш важливе правило - використання якісного палива та оливи. Якщо економити на цьому, то навіть дотримання вищеописаних порад вам не допоможуть.

Оптимальним вибором оливи для генератора фахівці називають напівсинтетичну продукцію від відомого світового бренду SUNOCO  - SUPER C-3 GOLD 10W-30. Її відмінною особливістю від інших аналогічних олив є те, що вона є універсальною для різних типів двигунів. SUNOCO SUPER C-3 GOLD 10W-30 можна використовувати як для бензинових, так і дизельних чи газово-дизельних побутових, чи промислових генераторів різних типів та потужностей.

Офіційним представником американського бренду SUNOCO, що займається реалізацією та несе відповідальність за якість продукту на території  Хмельницької, Вінницької, Тернопільської та Чернівецької областей є компанія «Мастильний альянс»

«Мастильному альянсу» довіряють аграрні компанії, будівельні фірми, перевізники, СТО, підприємства легкої та важкої промисловості, магазини. Для них компанія пропонує різні види мастильних матеріалів преміального та бюджетного класу. Замовити продукцію можна на сайті mastalians.com.ua  або за телефоном 050-787-37-84


Довідка:
Американський бренд SUNOCO - компанія  має свій власний повний цикл видобування нафти її очищення, а також виробництва мастильних матеріалів. Лідер у виробництві палива та мастильних матеріалів в США. Нафтовидобуток, нафтопереробка та величезна мережа АЗС — тільки частина бізнесу корпорації. SUNOCO також займається суднобудуванням, видобутком ртуті, логістикою, управлінням нерухомістю і ще десятком бізнес-напрямків. Це торговельна марка нафтовидобувної і нафтопереробної компанії — найбільшого дистриб’ютора палива в США і провідного виробника мастильних матеріалів. Представництва компанії розташовані в 30 країнах світу. Заснована в 1886 році, компанія SUNOCO є одним з лідерів напрямку інноваційних розробок. Підтвердженням беззаперечної якості продукції SUNOCO є той факт, що вже багато років поспіль продукція SUNOCO успішно застосовується більш ніж у 50 автоспортивних змаганнях, серед яких NASCAR та IndyCar.

keyboard_arrow_up