«Dream Park» - житловий комплекс, який продовжує будуватися для тих, хто мріє про комфортне майбутнє (новини компаній)

«Dream Park»  - житловий комплекс, який продовжує будуватися для тих, хто мріє про комфортне майбутнє (новини компаній)
  • Зведення житла в Україні продовжується навіть під час війни.
  • Одним із комплексів, де триває будівництво, є «Dream Park».
  • Експерти вважають, що зведення будинків під час війни є важливим важелем не лише для майбутнього людей, а й для економіки країни.

24 лютого поділило життя українців на «до» та «після». Більшість замінили свою звичну роботу на волонтерство. Інші — зі зброєю в руках відправилися боронити країну. Водночас на своїх місцях залишаються ті, хто будує майбутнє для українців. Йдеться про зведення багатоповерхівок для щасливого та переможного майбутнього.

Фахівці зазначають: будівельна галузь є однією з основних для економіки країни. Адже за функціонування будівництва активізуються такі сфери, як виробництво будматеріалів та обладнання, металургія, деревообробна, хімічна, скляна промисловість та інші. До того ж кожен учасник цього процесу продовжує сплачувати податки до бюджету. Тож ще від початку повномасштабного вторгнення експерти радили забудовникам не припиняти свою діяльність.

Одним із комплексів, в якому не припиняли будівництво й продовжують це робити, є «Dream Park», що на Проскурівського підпілля, 131/2. Це сучасний 11-секційний житловий комплекс з комфортними квартирами. «Dream Park» - єдиний в Хмельницькому, де пропонують смартквартири, площею до 30 квадратних метрів. А на верхніх поверхах комплексу розміщені дворівневі квартири з терасами.

Від 24 лютого фахівці не зупиняли роботи на території «Dream Park». В результаті - зведено та введено в експлуатацію 3 житлових будинки. Наразі продовжуються роботи в інших секціях комплексу.

«Dream Park» розташований у зеленій зоні міста, поблизу набережної та парку Чекмана. Поряд є дошкільні заклади освіти, школи та університети. Медзаклади, супермаркети, ресторани та кафе - мешканцям доступні всі зручності. На території житлового комплексу є велика кількість паркувальних місць.

Для майбутніх власників житла надається розтермінування на 18 місяців. Ціна залишається фіксованою, без прив’язки до курсу валют.

Подбати про своє переможне майбутнє можна вже сьогодні, отримавши всі консультації щодо житла:

  • м. Хмельницький, вул. Проскурівського підпілля, 131/2
  • 098-288-66-77
  • Instagram

keyboard_arrow_up