Яким був перший різдвяний благодійний бал у Хмельницькому (ФОТО)

Яким був  перший різдвяний благодійний бал у Хмельницькому (ФОТО)
Всі фото в матеріалі vsim.ua
  • 29 пар дебютантів кружляли у віденському вальсі в органній залі обласної філармонії. 
  • Кращі дизайнери міста влаштували дитячий показ мод. 
  • Довершила світську програму вишукана мелодія скрипки.

Чарівна музика скрипки, спалахи фотокамер, червона доріжка та неймовірний вальс. У Хмельницькому вперше провели дитячий благодійний бал у кращих віденських традиціях. Завітали на нього не лише діти, а й дорослі. На першому поверсі обласної філармонії можна було побачити хмельницьких красунь у вишуканих сукнях. Під руку їх супроводжували галантні кавалери у смокінгах. Загалом у заході взяли участь близько 400 мешканців міста.

На балу гостей чекало чимало сюрпризів. На першому поверсі розташували  справжній європейський фуршет. Були також цікаві фотозони, ігристі вина та солодощі. Всі охочі могли отримати незабутні світлини від кращих хмельницьких фотографів та насолодитися прекрасною грою на скрипці. 

Організувала захід громадська організація «АРТ ПРОСТІР «ІННОВАЦІЇ». А пройшов він під патронатом Хмельницького міського голови Олександра Симчишина. Бал мав дві важливі мети. Перша - популяризувати кращі європейські традиції вишуканості й краси серед хмельничан. Друга, благородна мета - благодійність. В холі філармонії на гостей чекали волонтери із благодійними скриньками. Вхід був також за платними запрошеннями. Всі зібрані кошти від заходу, за словами організаторки Тетяни Гілевич, підуть на потреби особливих дітей. 

Відео дня

Справжнє феєричне дійство розпочалося на другому поверсі філармонії в органному залі. Під звуки полонезу 29 пар дебютантів відкрили різдвяний бал. Були серед них учасники від 6 до 16 років. Дівчата вальсували у білосніжних, сріблястих та золотистих бальних сукнях. Пару їм склали елегантні хлопці у смокінгах та фраках. 

В програмі балу були віденський вальс та запальна полька. До танцювальних па перед вибагливою публікою дебютанти готувалися 3,5 місяці. Попри хвилювання, на паркеті вони виглядали бездоганно. 

Завітав на бал і міський голова Хмельницького Олександр Симчишин. Він був захоплений юними дебютантами та атмосферою, що панує в залі. Очільник міста зазначив, що буде підтримувати розвиток даного проєкту та вже почав думати пробільше приміщення спеціально для таких заходів. 

Між виступами дебютантів в органному залі представили колекції кращих суконь іменитих місцевих дизайнерів. А наймолодші учасники балу влаштовували театралізовані дійства за мотивами казок. Родзинкою вечора стали запрошені гості: переможець шоу «Танці з Зірками» Сергій Костецький та учасник вокального шоу “Голос. Діти” Арман Аракелян.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олекса Шумейко

    Молодці!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:27 На війні загинули четверо військових з Хмельниччини. Хто вони 19:38 Хто економить найбільше грошей на закупівлях. Ми дослідили дані «Prozorro» 19:16 Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року 18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up