Голова Хмельницької ОДА не вийде на роботу 25 січня - взяв відпустку

Голова Хмельницької ОДА не вийде на роботу 25 січня - взяв відпустку
Губернатор Хмельниччини, який 24 січня, під час штурму адміністрації покинув раду, уникнувши зустрічі з людьми, у суботу не вийде на роботу.

Ядуха, якому 25 січня виповнюється 50 років, взяв відпустку на один день

Нагадаємо, під час штурму Хмельницької ОДА майданівці вимагали від губернатора скласти повноваження. Однак, той з людьми так і не зустрівся, покинувши приміщення.

Відео дня
Коментарі (20)
  • Anonymous

    Син в нього достойний як і він сам! А ви не питали себе- ви Всі такі розумні, а чому тоді такі бідні?! Отож вам, відповідь проста, майдануті тварі. Щоб ви всі там повмирали як і ті хто вже це зробив!
  • Anonymous

    втік як криса підставив зама і всіх щасливої відпустки крутелик (не попонятиях на зоне непростят)
  • Anonymous

    саме головне - це днюха!!! а син його гівно рідке, щоб ви знали...
  • Anonymous

    Працівник ти наш запотевший, Піди відпочинь разом із Задухою!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up