Хмельничани очепили будівлю СБУ – звідти вивозять зброю(ВІДЕО)

Хмельничани очепили будівлю СБУ – звідти вивозять зброю(ВІДЕО)
Під будівлею хмельницької СБУ зібралося близько тисячі людей. Постійно підходять нові. У натовпі говорять, що з території планують вивозити зброю та боєприпаси у Київ.

ОНОВЛЕНО 16:15: Люди не розходяться. Деякі активісти ходять по території СБУ і шукають, чи не залишилося там силовиків та знаходять залишки боєприпасів.

ОНОВЛЕНО, 15:52. Щойно з пожежної машини витягнули чоловіка й повели його на майдан. Активісти кажуть, що це працівник СБУ.

Відео дня
> ОНОВЛЕНО, 15:36. Активісти зупинили вантажівку СБУ на Театральній. Перевіряють документи.

ОНОВЛЕНО, 15:30. За словами очевидців, машини вивезли зброю до військової частини у Дубовому.

ОНОВЛЕНО, 15:26. З двору СБУ вже виїхали всі чотири машини. Активісти дивляться у кузови, кажуть, що там дійсно зброя. Машини пропустили, вони поїхали.

ОНОВЛЕНО, 15:25. Активісти перевіряють машини. Видно, що у кузовах якісь ящики.

ОНОВЛЕНО, 15:19. З території СБУ виїжджають два "Урали" і "Камаз", біля них солдати. Перша машина виїжджає.

ОНОВЛЕНО, 15:17. Винесли гільзи, порожні магазини. Люди розбирають на сувеніри. Витягнули і снайперський приціл. 

ОНОВЛЕНО, 15:09. Повертаються активісти, які пішли до СБУ. Жінка тягне велику сумку, всередині дорогий алкоголь - говорить, що винесла його з кабінету начальника СБУ, його підлеглих. Інший активіст несе "шаблю" з коньяком. Згодом, принесли ще цілий мішок з алкоголем.

ОНОВЛЕНО, 14:55. - Бійці спецпідрозділу "Альфа" прорвались через паркан управління СБУ, намагався стати їм на заваді. Двоє людей дістали пістолети та сказали: "Сейчас завалю!". Виглядали дуже знервовано. Поступився їм, але почав переслідувати. Зняли їх обличчя. Є номери авто, які їх відвезли в невідомому напрямку. ?#‎Євромайдан? ?#‎Хмельницький? - інформація з Фейсбуку активіста майдану Степана Кушніра.

ОНОВЛЕНО, 14:51. У натовпі з"явився ректор Хмельницької академії прикордонних військ Валерій Райко. Активісти говорять, що посадовець привів з собою курсантів, аби допомогти завантажити машини і провести їх через кордон.

ОНОВЛЕНО, 14:34. На територію СБУ впустили сім активістів – 5 жінок і двох чоловіків. Вони мають подивитися, що відбувається, і повідомити про це інших...

ОНОВЛЕНО, 14:20. Хмельницькі СБУшники завантажили машини зброєю. Про це повідомив екс-депутат міської ради Лев Бірюк. 

 

 

Як передає з місця подій журналіст «ВСІМ», люди хочуть пройти на територію СБУ. З бічного входу їх стримують координатори майдану, депутати Хмельницької міської ради від «Свободи». За ними стоять міліціонери.

- Не потрібно лізти всередину! Тут зброї стільки, що вистачить, щоб перебити пів-Хмельницького. Не можна, щоб вона потрапила провокаторам у руки, - говорить депутат Хмельницької міської ради Віталій Діденко.

 

Коментарі (3)
  • Anonymous

    не читайте "всімку", вона висвітлює необєктивну інфу!!!
  • Anonymous

    Де був той лідер, коли налаштовував мирян йти в наступ, підставляючи під кулі сотні хмельничан і знаючи, що СБУ це режимний обєкт!!! Назріває питання, так званні активісти, чим ви думали??? Не жаліючи людей, посилали їх під кулі. Хто ви після цього, борці за справедливість?? Чому ж самі не лізли під кулі? І взагалі, як можна назвати таку ситуацію, коли боряться за справедливість, а потім розбирають на сувеніри кулі противника???
  • Anonymous

    Нащо? Вже всі здаються. Януковичу гаплик.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up