У Хмельницькому є 184 вакансії: перелік посад і зарплата

У Хмельницькому є 184  вакансії:  перелік посад і зарплата
Фото - ілюстративне
  • Заробітна плата від 6 700 до 20 тисяч гривень. 
  • Дізнавайтеся, яких спеціалістів шукають у Хмельницькому та куди можна подати резюме.

На підприємствах, в установах та організаціях Хмельницького є 184 вакантних посади.

Актуальний перелік оновив міський центр зайнятості 18 листопада.

Деякі підприємства шукають одразу кілька працівників. Приміром, «Електротранс» потребує одразу 34 водії: 20 – на автобуси, 14 – на тролейбуси. Зарплата – 18 000 грн.

Відео дня

Водіїв великовантажних авто з причепом, права категорії В,С,Є з досвідом роботи шукає і «СТЛ+К».  Аж п’ятьох. Зарплата – 20 000 грн.

Саме водії – одна з найзатребуваніших нині професій на ринку праці. А ще – швачки, кухарі, бухгалтери, лікарі ,  вчителі та електрогазозварники.

Не менш потрібні трактористи, токарі, столярі, касири, інженери, фармацевти, менеджери, охоронці, технологи, інженери, двірники. І це ще  не повний список вільних вакансій. Робота знайдеться і для листонош, і для продавців, і для комунальників.

Пропонують навіть  одразу  посаду начальника відділу,  керівника підприємства , завідувача сектору , декана та завідувача кафедри економіки.

Працівники потрібні як в комунальні установи, так і в приватні фірми. Є вакансії від шкіл, вишів, заводів, фабрик, перевізників, закладів культури й бібліотеки.

Заробітна плата коливається від 6 700 до 20 000 грн.

У наданому міським центром зайнятості списку зазначено роботодавця, назву посади, зарплату, завдання та обов’язки, телефон для довідок і кількість вакантних місць.

Тож, обирайте найближчу до душі та пробуйте свої сили.

За довідками та з питань працевлаштування радять звертатися до Хмельницького міського центру зайнятості за телефонами: 

До слова, в Україні нещодавно запустили єдиний портал вакансій. На ньому представлені вакансії від державної служби зайнятості та українських сайтів з пошуку роботи (Work.uarobota.uanovarobota.uaPidBirgrc.uaJooble). 

Нагадаємо, що станом на 1 листопада цього року кількість зареєстрованих безробітних на Хмельниччині становила 7,3 тисячі осіб. Серед них майже тисяча - внутрішньо переміщені особи. Серед безробітних 67,6% - жінки, 45,7% – мешканці сіл, 24,6% – молодь віком до 35 років. На одну вакансію претендували 5 безробітних. 

Читайте також:

Коментарі (1)
  • Dimon Br.

    зарплата 6700 гривень, то що ше требе на роботу ходити???дивно)

keyboard_arrow_up