Вакансії у Хмельницькому: кому обіцяють найвищі зарплати?

Вакансії у Хмельницькому: кому обіцяють найвищі зарплати?
Фото ілюстративне
  • Містянам пропонують 120 вакансій.

  • Найбільше потрібні швачки, інженери, електрогазозварники.

  • Яким фахівцям і де пропонують найвищі зарплати?

На підприємствах та установах Хмельницького наразі є 120 вакансій. Оновлений перелік поширили на сайті Хмельницької міської ради вчора, 14 липня. 

Шукають слюсарів, водіїв, електромонтерів, зварювальників, інженерів, кухарів, лікарів, менеджерів.

Найбільша потреба у швачках. Для них є 11 вакансій. Потрібні також 5 інженерів різних спеціалізацій. Державне підприємство “Новатор” шукає еколога. Спортивно-культурному центру “Плоскирів” потрібен тренер з бойових мистецтв. Хмельницький слідчий ізолятор візьме на роботу молодшого інспектора, а “Укрпошта” - листоношу з оплатою праці в 6500 гривень.

Відео дня

Цікаво, що найвищу заробітну плату пропонують в комунальних підприємствах: так начальнику відділу будівництва з досвідом роботи “Хмельницькводоканал” обіцяє платити 17 тисяч гривень заробітної плати, а “Електротранс” - водію тролейбуса 18 тисяч гривень. Для порівняння, приватний перевізник Мішин шукає водія з власним мікроавтобусом з пропозицією зарплати у 8 тисяч гривень.

Є також 5 робочих місць для електрогазозварників, і 2  -  для кухарів.

Заробітна плата коливається від 6500 до 18 тисяч гривень. Всюди зазначено роботодавця, назву посади, зарплату, завдання та обов’язки, телефон для довідок та кількість вакантних місць. 

З переліком вакансій можна ознайомитись тут.

Нагадаємо, у Кабміні запускають проєкт "IT Generation". У Мінцифрі розповіли, що навчання буде абсолютно безплатним для людей, які не мають досвіду роботи в ІТ і не працюють за відповідною професією. Таким чином в Уряді сподіваються збільшити частку ІТ у ВВП України до 10%.

Зареєструватись на навчання можуть українці віком від 21 до 60 років. На початковому етапі за ІТ-спеціальностям планують навчати тисячу українців, На другому – навчання пройдуть близько 2 тисяч українців. Далі планується безплатно навчити 30-40 тисяч громадян.

 Читайте також: Скільки коштує навчання в університетах Хмельницького: ціни та спеціальності

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач38

    Зарплаты конечно ого,в интернете тоже самое

keyboard_arrow_up