Конкурс "ВСІМ вишиванкам вишиванка": Тетяна Плецька №61

Конкурс "ВСІМ вишиванкам вишиванка": Тетяна Плецька №61
До Дня Незалежності "ВСІМ" оголошує конкурс на кращу вишиванку. Зараз надсилають свої фотографії останні учасники.

А ця сучасна вишиваночка гріє серце і душу!!! - напасала Тетяна Плецька.

Цій незвичайній  вишиванці більше ста років... Вона  дісталась мені  в смт. Дубов"язівка Конотопського району Сумської області  від старенької бабусі, яка пішла з життя ще в 90-і роки в дуже похилому віці, а їй дісталася від її бабусі... -  розповіла про свою другу вишиванку Тетяна.

Відео дня

Дякуємо за фото!

ФОТО ВСІХ УЧАСНИКІВ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

Наприкінці конкурсу буде оголошено голосування. Автор фото, яке набере найбільшу кількість голосів, отримає подарунок від партнерів конкурсу.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:13 На Хмельниччині перевірятимуть автівки, речі та службові приміщення 20:31 «Такі діти народжуються раз в століття», – мати про загиблого 28-річного Богдана Власюка photo_camera 19:03 Взуття за 10 гривень, посуд – за 100. Репортаж із «барахолки» біля Кам’янецького переїзду photo_camera 18:22 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: кращі голи тижня (ВІДЕО) play_circle_filled Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 17:43 Двох братів підозрюють в організації схем кібершахрайства: виманили 4 мільйони, — прокуратура 17:20 Розбита голова та пошкоджене майно: деталі конфлікту між УПЦ та ПЦУ в Красилові play_circle_filled 15:41 Хмельницькі правоохоронці викрили схему незаконного переправлення чоловіків за кордон photo_camera 14:40 В Україні запустили електронну платформу про усиновлення 13:27 У центрі Хмельницького водій автобуса зачепив припарковане авто і зник з місця ДТП 12:31 На Подільській 20-річний водій наїхав на пенсіонерку 11:19 З початку року в Хмельницькому народилося 1 169 дітей 10:35 У Хмельницькому горів житловий будинок. Загинув чоловік photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up