“Хай живе вільна Україна!” Іван Гончар вітає з Днем Незалежності (пресслужба І. Гончара)

“Хай живе вільна Україна!” Іван Гончар вітає з Днем Незалежності (пресслужба І. Гончара)

Цього року Україна відзначає 32 рік з дня проголошення незалежності. Другий рік поспіль країна зустрічає свято в умовах повномасштабної війни. Однак у вирі трагічних подій, відчуття любові до батьківщини лише загострюється. Сила, аби вистояти й перемогти, з кожним днем збільшується. Саме на цьому наголошує політик Іван Гончар.

У своєму привітанні з Днем Незалежності Іван Гончар вживає слова “гордість”, “мужність”, “воля” та “майбутнє”. З вірою у квітуче життя України, він звертається до кожного українця. Мовляв, у цей день, 24 серпня, слід в першу чергу віддати шану тим, хто загинув у боротьбі за свободу. Обличчя мужніх Героїв мусять нагадати кожному: Україна була, є і буде, - говорить Іван Гончар. 

Безумовно, під час війни свято Незалежності набуває більш особливого значення. Адже боротьба за незалежність триває щоденно, щогодинно й кожної хвилини. Українці продемонстрували свій незламний дух всьому світові. Жовто-блакитний колір тепер назавжди асоціюватиметься із незламністю тих, хто вистояв.

Політик каже: за 32 роки незалежності чого тільки не припадало на долю країни. Проте щоразу українці підтверджують кожне слово нашого Державного Гімну. 

Іван Гончар говорить про те, що країна обов’язково відбудується. На окупованих територіях майорітимуть наші прапори. А самі українці пишно відзначатимуть усі прийдешні річниці незалежності. 

Іван Гончар впевнений - наші діти житимуть у квітучій та заможній державі. Мовляв, безхмарний завтрашній день приходить туди, де докладають максимум зусиль, аби зійшло сонце. 

keyboard_arrow_up