"Ми обов’язково переможемо!" Іван Гончар вітає з Днем незалежності України (пресслужба І. Гончара)

"Ми обов’язково переможемо!" Іван Гончар вітає з Днем незалежності України (пресслужба І. Гончара)

Цьогоріч країна відзначає 31 рік з дня проголошення незалежності. У багатьох регіонах скасували масові зібрання з нагоди святкування. Адже цей важливий день для кожного українця припав на час повномасштабної війни. Та саме в найскладніші часи громадяни доводять, що Україна є вільною, багатою та мужньою державою.

Політик Іван Гончар у День незалежності звертається до усіх хмельничан. Він наголошує, що у важкі часи кожен має берегти в серці найдорожче - відданість й любов до своєї Батьківщини. Кожен має пам’ятати, якою ціною країна щодня бореться, аби зберігати свою ідентичність та незалежність. Саме тому українці повинні не забувати дякувати нашим військовим, волонтерами та усім, хто допомагає перемогти ворога, як на фронті, так і в тилу. Іван Гончар наголошує - повага та любов одне до одного є основною рушійною силою. Саме завдяки цьому країна подолає найтемніші часи. 

Іван Гончар закликає всіх батьків плекати у своїх дітях змалку почуття любові до України й на власному прикладі демонструвати їм шану до Батьківщини. Мовляв, малеча - це наше майбутнє. Отже, й майбутнє країни, яке неодмінно буде світлим.

Політик каже: за 31 рік незалежності чого тільки не припадало на долю країни. Проте щоразу українці підтверджують кожне слово нашого Державного Гімну. Іван Гончар говорить про те, що країна обов’язково відбудується. На окупованих територіях майорітимуть жовто-блакитні стяги. А самі українці пишно відзначатимуть усі прийдешні річниці незалежності. 

keyboard_arrow_up