"Нехай кожен тут буде щасливий!" Іван Гончар вітає хмельничан із Днем міста (пресслужба І.Гончара)

"Нехай кожен тут буде щасливий!" Іван Гончар вітає хмельничан із Днем міста (пресслужба І.Гончара)

Цьогоріч, 30 вересня, Хмельницький відзначає 592 роки. Історія міста є цікавою та по-своєму унікальною. Проте найнеповторнішими є історії саме тих, хто живе у Хмельницькому. Адже місто - це його мешканці. Люди, які створюють атмосферу та облаштовують життя у рідному для себе куточку на планеті.

Одним із таких людей є політик та громадський діяч Іван Гончар. Він перебрався в Хмельницький понад 20 років тому. Той знаменний для себе день пам’ятає і досі. Адже відтоді він став справжнім хмельничанином. 

Серед Проскурівської та Подільської, з-поміж парку Франка й скверу Шевченка, зародилася його особлива історія життя. Саме та, яка подарувала йому міцну сім’ю, трьох дітей та життя в мальовничій місцевості на Поділлі. Ось чому Хмельницький є особливим для політика. А День міста - важливим святом для нього, та й для багатьох хмельничан.

Іван Гончар розповідає: Хмельницький має унікальну історію, цікаві звичаї та незмінні традиції. Видатні письменники, спортсмени, музиканти, артисти й політики. У місті зросли десятки талановитих людей, сотні перспективних юнаків і дівчат та тисячі людей, які вірять у майбутнє свого рідного краю. Іван Гончар впевнений - Хмельницький виховав добрих і щирих людей, які допоможуть розвиватися не лише місту, а й країні.

Іван Гончар вітає кожного хмельничанина із днем народження рідної місцевості. Політик зичить рідному місту дзвінкого сміху дітей, розвитку бізнесу, відчуття затишку на кожній його вуличці. Ну і, звісно - мирного неба, що є найважливішою складовою для майбутнього. 

Він додає: нехай усі відчувають себе потрібним і важливим у Хмельницькому. Бажає любити своє місто всім серцем. І саме тоді воно обов’язково відповість взаємністю. 

keyboard_arrow_up