Під час благодійного турніру з міні-футболу «Кубок «МИ ПОРУЧ» діти зібрали кошти на радіостанції для ЗСУ (пресслужба С.Лабазюка)

Під час благодійного турніру з міні-футболу «Кубок «МИ ПОРУЧ» діти зібрали кошти на радіостанції для ЗСУ (пресслужба С.Лабазюка)

21 липня у місті Хмельницький на стадіоні Педагогічної академії пройшов фінал турніру з міні-футболу – Кубок благодійного фонду народного депутата України Сергія Лабазюка "МИ ПОРУЧ". Переможцями стали хлопці з ФК «МРІЯ», на другому місці – ФК ліцей Скаржинець, бронзовими призерами стали хлопці з ФК ДСЮШ №1 (2011 р.н.).

Загалом у другому матчі участь взяли 8 команд з міста Хмельницький, сіл Лісові Гринівці, Скаржинці та Олешин:

  • ФК Ліцей с. Скаржинці;
  • ФК VIVA CUP;
  • ФК AMOR;
  • ДЮСШ #1 (2012);
  • ФК Лісабоники с. Лісові Гринівці;
  • ФК Олешин;
  • ФК Мрія;
  • ДЮСШ #1 (2011).

На переможців та учасників спортивного змагання чекали нагороди та медалі, які їм урочисто вручили представники благодійного фонду "МИ ПОРУЧ". Та головною метою цьогорічного благодійного матчу став збір коштів на потреби Збройних Сил України. Юним спортсменам всього по 9-10 років, а вони зробили таку велику і потрібну справу. Загалом за турнір зібрано 6100 гривень, які одразу по завершенню змагання були передані волонтерам з громади сіл Малашівці, Гвардійське на придбання радіостанцій.

Завдяки спортивним досягненням підростаюче покоління гуртується, а подібні заходи об’єднують наше суспільство задля перемоги над ворогом. Творимо вільне та мирне майбутнє разом.

Нагадаємо, перша гра в рамках благодійного турніру відбулася 14 липня у місті Красилів. Діти-учасники 2011-2012 років народження зібрали призові кошти та передали волонтерам на придбання авто для хлопців-захисників з Красилівщини.

Загалом благодійний фонд «МИ ПОРУЧ» щорічно організовує турнір з міні-футболу серед юних футболістів. За роки проведення змагань це вже стало доброю спортивною традицією для жителів Хмельниччини. У минулому році володарем кубку стала команда Волочиської територіальної громади - футбольний клуб "Поділля". Організатори сподіваються, у 2023 році гру проводитимуть вже під мирним українським небом.

keyboard_arrow_up