Поранені військові отримали нагороди від Хмельницької облради

Поранені військові отримали нагороди від Хмельницької облради
  • #пресслужба
  • Керівництво обласної ради відвідало військових.
  • Нагородили їх та ознайомилися з умовами перебування в медзакладі.

Сьогодні, 14 березня, в нашій державі відзначають День українського добровольця. День людей доброї волі, які своєю мужністю, відданістю, національними інтересами і щирому патріотизму зупинили російського агресора, дали змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію.

Напередодні голова обласної ради Віолета Лабазюк, її заступники Володимир Гончарук та Валентин Соколюк відвідали військових, які знаходяться на лікуванні та проходять реабілітацію в одному з обласних комунальних закладів.

Керівники обласної ради подякували військовослужбовцям за відвагу та патріотизм, з якими вони самовіддано та з честю виконують бойові завдання, аби захистити українську землю від російського агресора та побажали швидкого одужання.

Відео дня

«Я дякую вам за мужність, незламність та героїзм, вашу вірну службу і бажаю якнайшвидше повернутися до своїх родин, продовжити працювати, навчатися і радіти мирному життю у вільній суверенній Україні», – зазначила голова обласної ради Віолета Лабазюк, звертаючись до військових. Слова вдячності захисникам висловили Володимир Гончарук і Валентин Соколюк, наголосивши на самовідданості та жертовності хлопців і дівчат.

За сумлінне виконання військового обов’язку, служіння українському народові, патріотизм, мужність, проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України та з нагоди Дня українського добровольця військових нагородили Грамотами обласної ради з врученням нагрудного знаку «За відданість державі та особистий внесок у наближення Перемоги».

Після зустрічі із захисниками керівники обласної ради також ознайомилися з роботою медичного закладу, зокрема реабілітаційного центру «Recovery», створеного на базі  реабілітаційного відділення установи, та поспілкуватися з персоналом.

Метою центру є реабілітація, допомога в протезуванні та лікуванні військових. Центр облаштовано з урахуванням вимог інклюзивності, усі палати обладнано багатофункціональними автоматичними ліжками, відповідними меблями, наявні санітарно-гігієнічні приміщення для маломобільних груп населення.

У центрі облаштовано зали фізичної реабілітації, кабінети індивідуальної фізіотерапії та ерготерапії, нейрореабілітації, лазеротерапії, відновлення навиків ходьби, кабінет асистивних технологій та кабінет апаратних методів лікування, які обладнані сучасним обладнанням. 

Слова вдячності посадовці обласної ради адресували й усім медичним працівникам та колективу закладу за їх наполегливу працю, створені для пацієнтів належні умови перебування, лікування та реабілітації.

Українські добровольці є гордістю нашого народу. Ми всі пишаємося ними, дякуємо за подвиги і патріотизм, завдяки яким сьогодні можемо жити, працювати, вчити і навчатись із надією на перемогу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up